KALEO анонсираха нов албум и пуснаха нова песен

KALEO анонсира нов албум и пусна нова песен | MMTV
KALEO анонсираха излизането на нов албум SURFACE SOUNDS

За трите години в които съществуват KALEO направиха глобални хитове. Бяха номинирани за GRAMMY и видяха как първия им албум A/B от 2016 г. става златен. Всеки къс от това преживяване е събрано във втория им албум Surface Sounds, подготвено за издаване по-късно тази година, на 5 юни 2020, с новия трак “Alter Ego”.

Фронтменът и автор на песни JJ Julius Son е работил в студиото 2 години, позволявайки на комбинацията от глобално пътуване и прецизна работа да се превърне в спектър от звуци, записани по света – Северна Америка, Южна Америка и Европа. Освежаващо и без премисляне, Julius Son позволява на всяка мелодия да диктува своя път, като същевременно се осланя на своите блус, фолк и рок наклонности.

От дома си в Исландия Julius Son споделя:

Първо, исках да подчертая несигурността и тревожността, която всички срещат днес. Мислехме да отложим този анонс, но не изглеждаше правилното нещо, защото всички жадуваме за капка нормалност. Времена като тези ни напомнят какво е най-важно. Инстинктивно като човешки същества ние променяме фокуса си от повърхностното към колективната подкрепа към съседите ни. Това чувство всъщност се отразява в Surface Sounds. Моята надежда е албумът да служи като напомняне, че това, което е на повърхността ,не е толкова важното, колкото какво има отдолу и е наш дълг да се изправяме едни други на крака, когато има нужда.

По много начини Surface Sounds винаги е бил пъзел. Буквално скочих в студия в Гърция, Южна Америка, и навсякъде из Европа, създавайки това, което е Surface Sounds. Всеки път, в който се прибирах в Исландия, всеки път, в който отивах в Лос Анджелис, се наслаждавам на това, което можем да създадем на момента и на всяко място”.

В допълнение към издаването на “Alter Ego” , който Julius Son нарича „вероятно най-класическата rock and roll песен в албума” , исландската рок банда издаде два нови трака по-рано тази година. Така показаха контраст между звук и въображение, очаквани и в Surface Sounds.Нежните, но и твърди”  “I Want More” и “Break My Baby” дават поглед към по-тъмната страна на KALEO, която Loudwire описват като „запомняща се и приятна, показваща диапазонът на вокала (Julius Son) и песъчлив, блус подход”.

KALEO представиха “I Want More” в “The Late Show with Stephen Colbert” на 27 февруари

KALEO’s Surface Sounds Track Listing is as follows:
 1. Brother Run Fast
 2. Break My Baby (produced by Mike Elizondo and co-produced by JJ Julius Son)
 3. Alter Ego
 4. Free the Slave
 5. Skinny
 6. Hey Gringo
 7. The USA Today (produced by Shawn Everett and JJ Julius Son)
 8. My Fair Lady
 9. I Want More (produced by JJ Julius Son)
 10. Backbone
 11. I Walk on Water (co-written with David Antonsson)
 12. Into My Mother’s Arms (produced by JJ Julius Son)

KALEO’s Surface Sounds Track Listing

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *