Coldplay направиха преработен акустичен албум

Coldplay направиха преработен акустичен албум | MMTV
Coldplay и Apple Music съобщиха издаването на чисто ново ЕР и придружаващия кратък филм, озаглавени Coldplay: Reimagined

Филма включва акустични изпълнения на “Cry Cry Cry,” “BrokEn” и “Champion of the World”, част от най-новия им албум Everyday Life.

Chris Martin и Jonny Buckland привлякоха отдавнашните колабораторите Rik Simpson, Dan Green и Bill Rahko за продуцирането на ексклузивното ЕР. Прибавяйки силно хорово пеене към хармоничния блус в “Cry Cry Cry“, религиозно пеене в “BrokEn” и катарзис, бликащ от струните в “Champion of the World“, всяка нота предлага нова перспектива в преработените песни.

Като партньор на краткия албум, Apple Music издадоха ексклузивен кратък филм, който отвежда феновете вътре в студиото с Martin и Buckland за един близък и неподправен поглед.

С усмивка в началните моменти от филма на Apple Music, Chris Martin казва:

„Опитахме да направим акустични някои песни, които вече си звучаха доста акустично. Направихме това с отстраняването на двама от членовете от бандата.”

Coldplay: Reimagined EP и придружаващия кратък филм са налични навсякъде по света чрез Apple Music.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *