Coldplay с нов албум и много идеи за ново нестандартно турне

Coldplay с нов албум и много идеи за ново нестандартно турне | MMTV
Много сме развълнувани да ви съобщим, че 8-мият албум на Coldplay – “Everyday Life”, излиза днес

53-минутният албум е разделен в две части „Sunrise” и „Sunset”. А визията на корицата е вдъхновена от снимка на групата на прадядото на Джони, направена през 1919 г.

Дългоочакваният албумът ще е наличен от днес и всички се питат кога започва турнето.

Групата шокира феновете си

Вокалистът на бандата Chris Martin обяви, че са сложили на пауза подготовката за предстоящото им турне.

Вокалистът на бандата Chris Martin обяви, че са сложили на пауза подготовката за предстоящото им турне. Във време на климатична кризи, от групата са категорични, че няма да обикалят отново, докато не подготвят екологично турне.

Поради отрицателното въздействие на концертите върху околната среда, Chris Martin е категоричен, че:

„През следващите една-две години ние активно ще работим върху подготовката на проект за турне, което не само да не замърсява и руши околната среда, но и да има положително въздействие за нея и хората.”

През следващите една-две години ние активно ще работим върху подготовката на проект за турне, което не само да не замърсява и руши околната среда, но и да има положително въздействие за нея и хората.

“Следващото ни турне ще бъде възможно най-добрата версия на подобен вид събития. На първо място, и нашата главна цел, е то да бъде въглеродно неутрално. Мечтата ни е на нашите концерти да няма пластмаса за еднократна употреба. До момента сме правили много големи турнета, но сега ще се фокусираме върху това как да даваме повече, отколкото взимаме.”

Организацията „World Wide Fund for Nature” приветства инициативата на Coldplay

“Фантастично е да видиш световноизвестни артисти и звезди, които се активизират и обединяват в защита на планетата.”

Гарет Редмънд-Кинг, ръководител на организацията по въпросите свързани с промените в климата, заяви, че:

„Всички ние носим отговорност да даваме правилния пример и да водим борбата с тази криза на климата и природата. Бездействието не е вариант ако искаме да запазим нашата планета за бъдещите поколения.“

Вокалистът на бандата сподели, че записите, които са включени в албума изцяло отразяват глобалната перспектива на групата.

Вокалистът на бандата сподели, че записите, които са включени в албума изцяло отразяват глобалната перспектива на групата.

Chris Martin разкри и тайната, че до голяма степен песните от „Everyday Life” са били вдъхновени от статии на BBC News – една за афганистански градинар и една за композитора на нигерийски химн.

“Ако сте имали привилегията да пътувате по света, знаете, че всички сме дошли от едно и също място. По много нежен британски начин, чрез този албум искаме да кажем, че не се чувстваме по-различни от никой човек на земята.”

По случай новия албум, Coldplay имат 2 концерта в Йордания днес, които тематично на албума ще се излъчат по изгрев и залез. От групата обясниха, че са избрали именно тази държава, защото са искали да бъдат някъде „по средата на света”.

Coldplay ще изнесе и един концерт за феновете си в Природонаучния музей в Лондон на 25 ноември

Всички приходи от шоуто ще бъдат дарени на благотворителна организация.

Coldplay ще изнесе и един концерт за феновете си в Природонаучния музей в Лондон на 25 ноември

Последното турне на групата “A head full of dreams” беше през 2016-2017 година и обиколи 5 континента с 122 концерта и много дълго време се говори за това турне. Затова ние очакваме с нетърпение следващите им изяви и сме сигурни, че следващото турне на Coldplay ще е повече от нестандартно и най-важното – еко.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *