Димо от P.I.F. с лична изповед  в театър „Азарян“

Димо от P.I.F. с лична изповед  в театър „Азарян“ | MMTV

Постановката „Кой прибира сутрин звездите?“ ще се играе на 27 февруари в НДК

Каква е връзката между P.I.F. и легендарните Queen? Кой е най-ценният съвет за шоубизнеса, който една баба може да даде на своя внук? Тежи ли изборът да бъдеш музикант в България? Това са част от въпросите, на които Димо Стоянов ще отговори в спектакъла „Кой прибира сутрин звездите?“. След успешно турне в страната  постановката се завръща на голяма столична сцена в театър „Азарян“.

На 27 февруари престижното арт-пространство в НДК ще се превърне в „репетиционната“ на група P.I.F. Под режисурата на Мария Банова и с помощта на Иван Велков (китари), Христо Михалков (бас) и Мартин Профиров (барабани), Димо ще преведе публиката през различните етапи от живота си.

Представлението е изградено от шест монолога, в чиито теми всеки може да припознае себе си – за детството, самотата, славата, любовта и магията да си родител. Зад силния емоционален заряд и интелигентната самоирония в текста стоят усилията на Здрава Каменова и Димо.  Органичната спойка между всяка от личните изповеди на артиста се случва с част от най-обичаните песни на P.I.F. като „Огън“ и „Оставам тук“.

С глас в „Кой прибира сутринт звездите?“ се включва и Китодар Тодоров-Кито

„Разказът се случва и с театър, и с музика – изкуствата, в които намирам центъра си. Разказвам живота си чрез театър, защото на сцената се чувствам като у дома си. Това е моята професия, това съм учил – да бъда ощастливител. Да създавам неща, които карат хората да се чувстват по-добре и им връщат усещането за нормалност.“

, споделя Димо.

Билети за спектакъла „Кой прибира сутрин звездите?“ се продават на касата на Билетен център НДК и на tickets.ndk.bg.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *