Спомен за Димо Стоянов от P.I.F., една година по-късно

Спомен за Димо Стоянов от P.I.F., една година по-късно

На 21 декември 2020 г. Димо Стоянов почина след тежко боледуване. Обичаният от няколко поколения българи вокал на група P.I.F. си отиде от COVID-19. Само на 45 години, тъкмо открил щастието в лицето на любимата си жена Любомира и двете им малки деца. С планове за много нова музика, почти готов шести албум, турнета, видеа с послание… И всичко това подправено с неговата огромна доза любов.

Защото след всяко слушане на парче на Patriots in Fashion (P.I.F.) си изпълнен с емоция. Дали ще си си нарисувал своята ‘’Приказка’’ или си карал безгрижно ‘’Колело’’, то винаги си оставал ‘’Невидимо дете’’.

На 23 декември нека си спомним за Димо Стоянов с любов и признателност, за музиката и красивите емоции, които ни завеща. Момчетата от P.I.F. призовават отново като миналата година, в 21 ч. да си пуснем ‘’Невидимо дете’’ и с аплодисменти да покажем уважение към паметта му.

А това е един смешно-тъжен разговор с Димо и Иван:

Концертът в чест на Димо Стоянов, който трябваше да се състои на 21 декември в Sofia Live Club, се отлага заради заболяване на музикант за 14 януари 2022 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *