Disturbed се завръщат с нов студиен албум

Disturbed се завръщат с нов студиен албум | MMTV Online

Disturbed се завръщат със своя седми студиен албум “Evolution”, който излиза на 19 октомври

Are You Ready” е водещият сингъл от записа

Номинираната за Grammy мултиплатинена хард рок банда Disturbed обяви издаването на своя седми студиен албум, озаглавен “Evolution”. Записът излиза на 19 октомври през Reprise Records, а от 16.08.2018г. стартираха и предварителните поръчки на албума. Всеки, който запази своето копие по-рано от ТУК, ще получи веднага песента “Are You Ready”.

Disturbed казват:

„С огромна гордост, радост и нетърпение очакваме да споделим със света следващата глава от творческия път на групата. Този запис е наистина изключителен и много специален за нас, и можем само да се надяваме, че слушайки го, всички ще успеят да усетят същата емоция. Албумът представлява най-смелата и еклектична комбинация от музикални стилове и настроения, която някога сме обединявали в нашата кариера. Всяка песен има своята собствена идентичност, усещане и сила. Писането на албума и работата по записването му бяха наистина емоционално и магическо преживяване за нас, да творим без си поставяме граници или крайни срокове, а просто да следваме посоката, подсказана от музикалното ни вдъхновение всеки ден. Повлиян от някои от най-великите рок записи на нашите младини, този албум не е като нищо, което сме създавали досега. Моментът, в който светът ще чуе безспорно най-дръзкия запис на живота ни, наближава. Еволюцията идва. Готови ли сте?”

“Evolution” излиза след албума “Immortalized” от 2015г., който стана техния пети последователен запис, дебютирал на първо място в класацията Billboard Top 200

Immortalized” им спечели платинен сертификат както и тройна платина за разчупващия клишетата сингъл “The Sound Of Silence”. Сингъла бе номиниран през 2017г. за Grammy в категорията “Best Rock Performance”. Групата спечели наградата за “Best Rock Artist” на iHeartRadioMusic и получи одобрението на The Wall Street Journal, New York Times, USA Today и много други медии.

Evolution” звучи обещаващо, имайки предвид заглавието. За албума Disturbed обединяват за пореден път усилия с продуцента на “ImmortalizedKevin Churko, който отново застава зад пулта в Hideout в Лас Вегас. Музикантите – David Draiman [вокали], Dan Donegan [китара], Mike Wengren [барабани] и John Moyer [бас] – запазват своя отличителен почерк в изграждането на силни мелодии и хипнотична тежест, но сега те отиват по-далеч в разгръщането на своя потенциал, като усъвършенстват амбициозното си звучене.

Преди обявяването на албума, Disturbed дадоха възможност на феновете си да изберат първия сингъл от записа. За целта групата пусна сайт, на който феновете избираха между „тежък” и „балада”. Хората гласуваха и избраха „тежък”.

Албумът “Evolution” на Disturbed ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Слушайте “Are You Ready” в Spotify: http://hyperurl.co/mnzrzl

Слушайте в Apple Music: https://apple.co/2OHonjS

Гледайте в YouTube: https://bit.ly/2vMze4Y

TRACKLISTING

Standard edition:
1. Are You Ready
2. No More
3. A Reason to Fight
4. In Another Time
5. Stronger On Your Own
6. Hold On To Memories
7. Savior of Nothing
8. Watch You Burn
9. The Best Ones Lie
10. Already Gone

Deluxe edition:
11. The Sound of Silence [Live] (Featuring Myles Kennedy)
12. This Venom
13. Are You Ready (Sam de Jong Remix)
14. Uninvited Guest

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *