Dita Von Teese стартира музикална кариера

Dita Von Teese стартира музикална кариера. MMTV Online Dita Von Teese posing for a photo

Танцьорката на бурлеска Dita Von Teese пусна първата си песен

Dita Von Teese освен с танците си, вече ще радва света и с гласа си. Танцьорката подготвя нов албум и вече можем да чуем първия ѝ сингъл – “Rendez-vous”.

Дебютната музикална колекция на Фон Тийз ще излезе през февруари 2018 г., съобщава “New Music Express”. Тя ще носи нейното име, а продуцент е френската музикална икона Себастиен Телие. Той се е свързал директно с танцьорката за проекта. По този повод той споделя:

„Когато видях Дита да танцува на парче, което бях написал за нея, усетих, че нейното присъствие и личност идеално пасват на музиката ми и затова започнах да композирам само за нея. Когато си мислиш, че най-накрая си разкрил мистерията на Дита, тя се оказва по-голяма отвсякога – същество от мечтите, напълно извън обхвата ти.“

Въпреки заглавието на френски език, текстът на “Rendez-vous” е дело на съпругата на Телие – Дийн де ла Ришардие. Тя казва, че историята е „за жена, която поема контрол върху своята свобода и глад за удоволствие”. В парчето си личи френският почерк. “Rendez-vous” е мечтателна и успокояваща песен с нежните вокали на Дита, която внася лятно настроение въпреки пускането на песента през студения ноември.

Самата Фон Тийз споделя:

„Не съм професионална певица. Всъщност съм доста неспокойна в това да записвам гласа си. Но се наслаждавам на тръпката да правя неща, които са извън зоната ми на комфорт. Когато пеех за първи път в хотел “Crazy Horse” в Париж, поканих Себастиан, защото съм му голям фен, който не си е представял, че някога той ще композира цял албум за мен.“

Съпруга на Мерилин Менсън в периода 2005-2007г., Дита Фон Тийз e позната най-вече като „Кралицата на бурлеската“. Тя участва в спектакли от 1992г. и съживява този вид изкуство. Изисканите ѝ стриптийз изпълнения са вдъхновени от 30-те и 40-те години и пин-ъп културата, която повлиява и външния ѝ вид извън сцената. А вече освен да радва очите ни от филми и музикални видеоклипове, Дита ще се погрижи и за слуха ни. Нямаме търпение за целия албум!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *