Johnny Depp се снима в тройка заради Marilyn Manson

Johnny Depp се снима в тройка заради Marilyn Manson Johnny Depp in a scene from Marilyn Menson's 'KILL4ME' video

Johnny Depp участва в новия видеоклип на Marilyn Manson

Джони Деп е с главна роля в новото видео на Marilyn Manson. То е към сингъла “KILL4ME” от новия, десети поред албум на 48-годишния изпълнител “Heaven Upside Down”.

В стилното видео виждаме мрачния и замислен Деп, който наблюдава две жени преди да се присъедини в едно легло с тях. Мястото отначало изглежда като хотелска стая, а после заприличва на църква. Образите на Джони Деп и Мерилин Менсън се сменят, докато чуваме заплашителното „няма да ме целунеш преди да убиеш заради мен“.

Преди излизането на самия клип пред изданието “Loudwire” Менсън разказва за парчето “KILL4ME” следното:

„Някои може да кажат, че „Би ли убила за мен?“ е въпрос. То е повече завоалирана заплаха, отколкото въпрос. Мисля, че е ултиматум. Не харесвам, когато песните като цяло задават въпроси, защото това е по-несигурно, отколкото аз се чувствам. Предпочитам да казвам на хората как се чувствам и може да поискам да им задам въпроси по това, но няма аз да задавам въпроса. Това е както при писмата, когато някой би отговорил.“

mmtv-marilyn-menson-johnny-depp-2.jpg

За Деп това е второ участие пред камера във видео на Менсън

Предното беше в клипа към “SAY10”, което излезе миналия месец. Там тандемът отново изследва мрачни сексуални и ментални теми. Едва ли има по-подходящ актьор за това от Деп заради рокерския си имидж и скандалите около него напоследък.

Такива не отсъстват и при Мерилин Менсън, чийто се раздели с колегата от бандата си Туиги Рамирез заради обвинения в изнасилване от бившата му партньорка Джесика Адамс. Мястото му до рок изпълнителя беше заето от Хуан Алдерете, бивш басист на Mars Volta. С него Менсън продължава северноамериканското си турне след като реквизит падна и го контузи през септември.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *