Ed Sheeran вкара туристи в затвора

Ed Sheeran вкара туристи в затвора | MMTV Online
Няколко мъже се опитали да влязат на концерт на Ed Sheeran в Сингапур с фалшифицирани билети

Белезници щракнаха за четирима туристи след като влезли на концерт на Ед Шийрън в Сингапур.

Сред тях са един австралиец, двама жители на Нова Зеландия и един британец, които са използвали фалшифицирани билети.

Всички те са получили за наказание по 4 седмици престой в затвора. Австралиецът Пол Косгроув е осъден след като признал, че насърчил британеца Мартин Кийн да вмъкне фенове на разпродадения концерт.

mmtv-ed-sheeran-forged-tickets-2.jpg

Фалшивите билети са продадени за $150 след предаването им от Косгроув към Кийн. Така през ноември вторият успял да влезе с четирима фенове преди да бъде забелязан от охраната. Двамата новозеландци също се промъкнали с подправени билети, които обаче са взети от неизвестен източник, според информацията в ‘Daily Mail’. За тяхно нещастие, двамата били забелязани да вкарат фенове на стадиона в замяна на такса.

И докато четиримата ентусиасти ще прекарат известно време в затвора, Ед Шийрън е на друга, приказна вълна. Изпълнителят направи кавър на празничната класика на The Pogues – ‘Fairytale of New York’, която изпълни в дует с Ан Мари за британското Radio 1.

Шийрън сподели още, че следващият му албум ще носи звученето на отминали десетилетия. Според певецът той ще бъде „най-малко продаваната, но най-обичаната“ негова колекция.

Източник заглавна снимка: Disney| ABC Television Group @Flickr

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *