Cradle Of Filth обмислят проект с Ед Шийрън

Cradle Of Filth обмислят проект с Ед Шийрън

Cradle Of Filth разглеждат възможности за съвместна работа с хитовия британски изпълнител, след като през лятото Ед Шийрън сподели, че като малък много си падал по дет метъл.

Идеята за необичйното музикално партньорство беше разкрита от фронтмена на бандата Дани Филт, който заяви, че Шийрън бил голям фен на Cradle Of Filth. В интервю за сайта Heavy Consequence, Филт разказва за възможността да направят съвместно парче.

’’Двамата живеят наблизо, домът на Дани е на 20 мили от имението на Ед в Съфолк, Англия. Проектът, според вокалистът на британската блек метъл група, е интересен заради контрастът в стиловете на музикантите и е примамливо предизвикателство. Хората са реагирали с недоверие или директно са му заявявали, че ‘’това е странно и няма да се получи’’ и на изявите му като гост музикант в парчета на финландската рок банда The 69 Eyes, американското хип хоп дуо Twiztid и британските рокаджии Bring Me the Horizon. Всъщност тези приказки го нахъсили да направи точно обратното на това, което другите мислят за правилно.

Ед Шийрън и Bring Me The Horizon на наградите BRIT 2022 | снимка: JMEnternational

Вероятно Ед Шийрън е решил да изпробва реакцията на публиката за подобна идея с хеви вариант на ‘’Bad Habits’’, който той изпълни с Bring Me the Horizon на последните BRIT Awards в Лондон.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *