Шведското дуо Icona Pop със силно лятно парче “Girls Girls”

Шведското дуо Icona Pop със силно лятно парче “Girls Girls”

Шведското дуо Icona Pop се завръща със силно лятно парче “Girls Girls”

Icona Pop – шведското електро-поп дуо, оглавяващо класациите, се завръща с перфектната лятна песен “Girls Girls” през Record Company TEN/Big Beat Records. От песента струят сила и положителни емоции, което е присъщо на енергията в поп парчетата на Icona Pop.

icona-pop-girls-girls-mmtv.jpg

Girls Girls” (написана с помощта на близката им приятелка Tove Lo) е с типичното звучене, което очакваме от дуото. С лято, изпълнено с фестивали, включително Roskilde в Дания на 30 юни и участие на Ushuaia Ibiza с The Chainsmokers. “Girls Girls” е перфектният саундтрак за лятото, отбелязващ завръщането на една от най-горещите шведски женски банди.

tove-lo-icona-pop-mmtv.jpg

Icona Pop се състои от Caroline Hjelt и Aino Jawo. Те привличат светлината на прожекторите към себе си с тройно платинения сингъл “I Love It” с участието на Charli XCX. До момента той има над 8 милиона продадени копия и над 400 милиона преслушвания по целия свят.

Скорошният им проект “Weekend” с чикагското дуо Louis The Child влезе в iTunes Dance Top 10, има 4,5 милиона преслушвания само в Щатите и звуча на Coachella. Завършвайки 2016 с участие на престижния Nobel Peace Prize Concert в Осло, дуото от Стокхолм натрупа световна слава с кампанията с козметичните титани Make Up Forever и с участието си в анимирания филм “Trolls” на DreamWorks.

icona-pop-mmtv-charli-xcx.jpg

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *