Katy Perry за малко да контузи фен

Katy Perry за малко да контузи фен... MMTV Online..... Katy Perry performing on stage

Певицата неволно изпрати топка в публиката си този петък

И звездите не са имунизирани от инциденти – макар да си изпатят заради фенове да е по-честият сценарий, при Katy Perry се разигра обратният. На концерт в петък вечер тя без да иска запрати топка към лицето на свой почитател в публиката.

mmtv-katy-perry-2.jpg

Концертът е част от турнето й ‘Witness’, кръстено на едноименния нов албум на Кейти Пери. Част от сценографията са надуваеми топки във формата на очи, които циркулират сред публиката. Когато се приближат към сцената, изпълнителката отново ги насочва към тълпата, което и почти се превърна в повод за инцидент.

mmtv-katy-perry-3.jpg

По време на шоуто си в Соут Лейк Сити, Юта, Кейти Пери се вживяла в изпълнението си на ‘Roar’

Тогава без да се усети ритнала една от топките право в посоката на човек, който снимал с мобилен телефон. Топката ударила екрана, а устройството се изключило и паднало на пода. Клипчето от този момент може да видите по-долу, а „потърпевшият“ споделя:

„Не разбрах, че тя ритна топката точно към лицето ми, преди да стане твърде късно. Топката ме удари право там и ми отнесе телефона от ръцете. Шокирах се и започнах да се смея истерично. Всички наоколо ме питаха дали съм добре, а аз просто не можех да спра да се смея. Батерията ми падна малко след това, а когато се прибрах и заредих телефона, гледах видеото, което беше страшно смешно.“

Това обаче не е първата неочаквана случка по време на турнето ‘Witness’. На концерт през октомври 33-годишната изпълнителка заседна на „планетата Сатурн“, когато един от декорите отказа да свали певицата обратно на сцената. Като истински боец обаче Кейти скочи в тълпата – за радост или уплаха на феновете.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *