Mick Jagger стана баща за 8-ми път

Mick Jagger стана баща за 8-ми път - MMTV Online

Неуморимият рок динозавър Mick Jagger се сдоби с поредното си, осмо отроче.

Синът му се роди днес, 8-ми декември в Ню Йорк. Майката е актуалната му приятелка 29 годишната балерина Мелъни Хамрик.

Как да не отбележим факта, че именно на тази дата и в този град през 1980г. бе застрелян Джон Ленън. Известно е пословичното съперничество между Бийтълс и Ролинг Стоунс и ето сега съдбата реши да си поиграе с палавия Mick Jagger. Всъщност първият път е когато синът на Джон Ленън, Шон и дъщерята на Джагър, Лизи изживяват кратък романс… Но да оставим историята и да се върнем в настоящето.

Melanie-Hamrick-Mick-Jagger-mmtv-001Интересно, е че новороденото синче на “Стоунса” е по-малко от пра-пра внучката му

Той ще му е дядо или може би чичо, ох напълно се объркахме. Най-голямата дъщеря на рокаджията е 46 годишната Кейт Хънт Джагър, а първородният му син Джеймс е на 31 г. Следват Габриел, 18 г. и Лукас на 17 г. от кратка извънбрачна връзка. Именно това залитане на Мик Джагър прекрати бракът му с търпеливата хубавица Джери Хол, която взе реванш като смая всички с женитбата си с медийния магнат Рупърт Мърдок. Явно жената харесва сбръчкани мъже с дебели портфейли.

По нейният път върви и младата приятелка на вокалиста на Ролинг Стоунс, Мелани Хамрик. Тя се е споразумяла синът и да получава по 150 000 долара до навършване на 18 години плюс закупуване на къща в Ню Йорк и заплащане на висшето му образование и парична помощ, ако реши да стартира бизнес. Мик и Мелани обаче не планират сватба, но ренесансът в личните му отношения рефлектира и върху работата му в групата.

Мик Джагър видимо е щастлив и с хъс работи по промотиране на последния блус албум на The Rolling Stones, с които подготвя концерти през 2017г. Новото бебе е хубаво продължение на връзката му с балерината Мелани, която започна в тежък за Мик Джагър момент. Запознанството им след самоубийството на приятелката му Лорен Скот е потвърждение на поговорката “всяко зло за добро“. Днес вокалът на легендарната група е щастлив баща на осмо дете и на 73 години въобще не мисли за пенсия.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *