Miley Cyrus отлага записи заради операция на гласните струни

Miley Cyrus отлага записи заради операция на гласните струни | MMTV
Miley Cyrus ще трябва да отложи всички концерти и записи, докато се възстановява от скорошната операция на гласните струни

През октомври певицата се лекуваше от възпаление на сливиците, когато бе диагностицирана с изцяло отделен проблем с гласните струни.

Изпълнителката на “Don’t Call Me Angel” се е подложила на операция и през следващите няколко седмици ще трябва да пази гласа си по съвет на своя доктор. 

Майли издаде последния си сингъл “Slide Away” през август, в който става въпрос за раздялата им с Liam Hemsworth.

Наскоро Майли Сайръс направи дует с Jeff Goldblum на песента “The Thrill is Gone” част от неговия втори джаз албум наречен “I Shouldn’t Be Telling You This“, който излезе по-рано този месец.

Голдблум, който изпълнява песента от години заедно със своята бенд The Mildred Snitzer Orchestra заяви, че е чакал “перфектният глас”, с който да запише парчето.

“Да чуеш как великата Miley Cyrus пее един от нашите аранжименти е едновременно сюрреалистично и хипнотизиращо. Не мога да спра да слушам. Перфектно е.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *