Jeff Goldblum защитава Woody Allen и казва, че определено би работил с него отново

Jeff Goldblum защитава Woody Allen | MMTV Online
Jeff Goldblum в противоречиво изказване защити Woody Allen

Актьорът изказа своето мнение по отношение на обвиненията за сексуално насилие срещу легендарния режисьор с презумпция за “Невинен до доказване на противното”.

“Смятам, че всеки е “Невинен до доказване на противното”. Знам, че много ми хареса да работя с него както пред камера така и на музикалната сцена с неговата група.”

"Смятам, че всеки е "Невинен до доказване на противното". Знам, че много ми хареса да работя с него както пред камера така и на музикалната сцена с неговата група."
Джеф Голдблум е световно признат джаз музикант

Уди Алън бе обвинен, че е насилвал своята осиновена дъщеря Дилън Фароу, но режисьорът винаги е отричал обвиненията.

След излизане на твърденията, холивудски личности като Колин Фърт се заклеха никога повече да не работят с Алън. Джеф Голдблум от друга страна, който имаше второстепенна роля във филма Annie Hall от 1977 г., заяви, че определено би работил с режисьора в бъдеще.

На въпроса на Радио Таймс дали би работил отново с Woody Allen Jeff Goldblum отговори:

„Това е много публично провокативен и деликатен въпрос. Както знаем, времената се промениха и дори филмът “Манхатън” (филм на Уди Алън от 1979 г.) не е толкова шокираш сега колкото беше преди време. Мислил съм по въпроса и по-скоро ще кажа “Да”.”

Изказването идва след като Алън показа последния си филм „Дъждовен ден в Ню Йорк“ по-рано тази година. Филмът тепърва ще трябва да си осигури излизане по кината във Великобритания. В лентата участват Timothee Chalamet (Тимъти Шаламе) и Elle Fanning (Ел Фанинг) като двама млади любовници.

Междувременно Goldblum ще се върне във Вселената на Джурасик следващото лято. Той ще заснеме Jurassic World 3 заедно със своите колеги Sam Neill (Сам Нийл) и Laura Dern (Лора Дърн).

Междувременно Goldblum ще се върне във Вселената на Джурасик следващото лято. Той ще заснеме Jurassic World 3 заедно със своите колеги Sam Neill (Сам Нийл) и Laura Dern (Лора Дърн).
Sam Neill, Laura Dern и Jeff Goldblum

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *