Miley Cyrus – жертва на Instagram и празничното похапване

Miley Cyrus posing for a photo

Изпълнителката отговори на слуховете за бременност

Miley Cyrus навърши четвърт век вчера, 23 ноември, (Happy Birthday на патерица!), а след празника ѝ се наложи да отговаря на със слухове за бременност. Те тръгнаха от снимка, която изпълнителката публикува в Instagram.

На кадъра от празничния ден Майли е обградена от балони със своето име и подаръци. Вниманието на последователите ѝ обаче беше привлечено от друго – широката тениска, издута в областта на коремчето. Като прибавим и ръката, сложена почти върху него, няма как да мине без подозрения за това да не би именно на рождения си ден певицата да е решила да сподели някоя радостна новина.

mmtv-miley-cyrus-1.jpg

Интернет започна да бълва новини за бременност, която Майли Сайръс е решила да съобщи в навечерието на Деня на благодарността. Оказва се, че предстоящият празник е изиграл роля, но единствено до храната, изядена от Майли. Изпълнителката не закъсня с отговор за слуховете и публикува в Twitter снимка от въпросната „новина“ с думите:

„Грубо! Не съм бременна, просто изядох страшно много тофу пуйка!“

mmtv-miley-cyrus-2.jpg

По-късно тя добави и хаштага #VeganTurkeyBaby, което обяснава избора на рецепта. Тофу пуйката е заместител на месото и във формата на филии хляб с вегетариански протеин, направена от тофу.

Затова по-спокойно, колеги, преди да започнете наистина с бебешките новини. Май ще се наложи от ММТВ да отразяваме още музика от Майли. Тази година тя се завърна към кънтри корените си с нов албум – “Younger Now”. Пред MTV обаче певицата сподели, че няма намерение да пуска повече сингли от него, така че и ние ще трябва да почакаме.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *