Muse с чисто нов сингъл “Dig Down”

Muse с чисто нов сингъл "Dig Down" - MMTV Online

Muse зарадваха феновете си с новия си сингъл “Dig Down”

Режисьор на видеото е Lance Drake, а в него участва Lauren Wasser.

Песента се фокусира върху темата за обединение и оцеляване. Да се бориш за правдата, дори когато гърбът ти е опрян в стената. “Dig Down” е продуцирана от Mike Elizondo и Muse и е миксирана от Spike Stent.

Песента е придружена от екшън видео, режисирано от Lance Drake и включващо Lauren Wasser.

muse-dig-down-mmtv.jpg

Matt Bellamy сподели:

„Когато пишех песента, се опитвах да се противопоставя на негативизма, обхванал целия свят, и да изпратя вдъхновение, оптимизъм и надежда на хората, които се борят за каузи, в които вярват; да им предам, че като личности можем да променим света, стига да искаме.”

Режисьорът на видеото Lance Drake сподели:

„Песента е за оцеляването и за това колко е важно да се бием въпреки шансовете. Когато чух песента, знаех че искам да направя видео, изпълнено с екшън. За Lauren чух преди около година, прочетох историята й и ме вдъхнови, така че винаги съм я имал предвид, за да снимаме заедно един ден. Силата на песента ме накара да си помисля за нея… затова написах сценария на видеото въз основа на историята й и начина, по който тя преодолява трудностите.”

new-muse-dig-down-mmtv.jpg

Tова лято Muse ще обикалят Северна Америка с Thirty Seconds To Mars и PVRIS като подгряващи групи.

Единствените участия на музикантите в Обединеното кралство ще бъдат на фестивала Reading & Leeds, който ще оглавят за трети път, и Belfast Vital Festival.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *