Не разпознаха Rita Ora в Гласът на Германия

Не разпознаха Rita Ora в Гласът на Германия. MMTV Online Rita Ora onstage at 'The Voice' Germany

Rita Ora се яви на прослушване във формата през уикенда

Rita Ora неочаквано реши да се отбие в германското издание на ‘The Voice’. Британката с албански произход изненада жури и публика в “Гласът на Германия”. Тя се яви на слепите прослушвания в новия сезон на формата.

Рита Ора изпълни едно от последните си парчета – ‘Your Song’. То излезе през май тази година като водещ сингъл от бъдещия ѝ албум. Певицата изправи немското жури на крака. Но дори след обръщането си с лице към нея членовете му не я разпознаха. На въпроса “Как се казваш?” тя отговори, че е “26-годишна амбициозна изпълнителка от Лондон”. След това получи отзив, че представянето ѝ звучи “почти като оригинала”.

mmtv-rita-ora-2.jpg

Изпълнителката не изглеждаше засегната от реакциите, а ги прие със смях дори когато Ивон Катерфелд, единствената дама сред съдиите, я попита дали не е двойничка на Рита Ора. След като всички в залата осъзнаха, че пред тях стои самата звезда, жури и публика отново избухнаха в аплодисменти. Преди да слезе от сцената Рита Ора призна, че с удоволствие би отишла отново, за да бъде гост-ментор в някой от отборите.

Докато си пожелавате и в нашия формат да се появи някой от ранга на британката, цялата ситуация може да изгледате от видеото долу.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *