Какво ново за тананикане тази Коледа?

Какво ново за тананикане тази Коледа? MMTV Online Christmas albums 2017 collage

Коледните албуми, които излязоха на бял свят през 2017 г.

До Коледа остават точно 20 дни. А ако Марая Кери и Майкъл Бубле отново ви лазят по нервите от всеки мол и кафене, добрата новина е, че немалко изпълнители са се погрижили за вашето разнообразие този сезон. Ето част от празничните албуми на 2017 г., които да си пуснете като алтернатива на до болка познатите мелодии.

Сиа – ‘Everyday Is Christmas’

mmtv-christmas-albums-2017-sia_0.jpg

Сиа може и да не е първото, което ви идва на ум, когато се сетите за зимни празници. Но изпълнителката звучи също толкова добре и на фона на звънчета. “Everyday Is Christmas’ излезе на 17 ноември. В него съжителстват както бързи парчета, така и балади с музикалния почерк на Сиа Фърлър. Първият сингъл вече се върти с клип. В него (изненада!) отново не я виждаме, но пък Кристен Бел компенсира липсата й с усмивка.

Gwen Stefani – ‘You Make It Feel Like Christmas’

mmtv-christmas-albums-2017-gwen-stefani_0.jpg

Неостаряващата бивша вокалистка на ‘No Doubt’ без проблем влиза в ролята на Снежанка. Половината от песните в празничния албум на Гуен Стефани са освежаващи кавъри на класики, сред които ‘Jingle Bells’, ‘Santa Baby’ и ‘Last Christmas’. Песента, на която е кръстен ‘You Make It Feel Like Christmas’, е дует с новата половинка на Гуен – кънтри изпълнителя Блейк Шелтън, който вдъхновява останалите романтични авторски парчета от колекцията.

Блейк Шелтън – ‘Cheers, It’s Christmas’

mmtv-christmas-albums-2017-blake-shelton.jpg

Може и вече да сте слушали албума, когато излезе през 2012, но това не пречи пет години по-късно Блейк Шелтън до го преиздаде. В новия му вид ви очакват 3 нови песни. ‘Two Step Round the Christmas Tree’, ‘Christmas Eve’ и ‘Savior’s Shadow’, която се появява в диска му ‘If I’m Honest’ от миналата година. Хитро, но пък кой не обича да си казва по няколко пъти „Наздраве!“, било то и с дежавю като ‘Cheers, It’s Christmas’.

Hanson – ‘Finally It’s Christmas’

mmtv-christmas-albums-2017-hanson.jpg

Разчитайте на Hanson да внесат рокендрол и блус в празничните ви дни. Да, това са онези момчета, които помните най-вече с хита от 90-те ‘MMMBop’. След последния им студиен албум от 2013 г. във ‘Finally It’s Christmas’ порасналите братя са подготвили 12 песни за всяко настроение, което пораждат Коледа и Нова година.

Джош Гробан – ‘Noël’

mmtv-christmas-albums-2017-josh-groban.jpg

Същият ход използва и 36-годишния американец Джош Гробан. Към юбилейното издание на колекцията ‘Noël’ от 2007г., номинирана за „Грами“, той добавя още шест песни неиздавани досега от него записи на класики. Така на баритона му се наслаждаваме в общо 19 парчета за топли и вълшебни празници.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *