Gwen Stefani живее в мюзикъл

Gwen Stefani живее в мюзикъл. MMTV Online..... Gwen Stefani posing for a photo in a blue dress next to a fireplace, presents and a TV

Gwen Stefani и половинката ѝ общуват помежду си с песни

Певицата и кънтри изпълнителят Блейк Шелтън са заедно от вече две години. Но магията помежду им не изглежда да си е отишла. По време на включване на живо във Facebook страницата на компанията ‘Williams Sonoma’ певицата призна, че музиката за тях двойката не се изчерпва с работата.

„Постоянно сме като в мюзикъл и просто си пеем. Всъщност ние не си приказваме, а всичко, което припяваме е „Обичам те“ – така е през повечето време.“

В същото Facebook включване за кухненския производител Гуен Стефани показа своите готварски умения, като изпече ябълков пай с пармезан. Що се отнася до празничната трапеза този сезон, певицата сподели, че у дома ще спазят традицията да похапнат италианска храна.

►►► Вижте тук повече за коледните албуми на 2017

След издаването на коледни албуми през тази година се очаква 2018г. да бъде не по-малко вълнуваща за Стефани и Шелтън. Бившата вокалистка на ‘No Doubt’ ще закрие седмицата, изпълнена със звездни изпълнения, в Клуб „Номадик“ в Минесота около Суперкупата. На 4 февруари, когато ще състои самата Суперкупа, Гуен Стефани ще се качи на сцената, последвайки звезди като The Chainsmokers, Ели Гулдинг, Флорида Джорджа Лайн и DJ Kygo.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *