P.I.F заснеха ново видео в Егейско море

P.I.F заснеха ново видео в Егейско море. MMTV Online PIF walking and posing for a photo

Новият сингъл „Приятел“ ще чуем за първи път на концерта им в Mixtape 5 на 8 декември

Малко преди Коледа P.I.F е на път да върне усещането ни за лятно безвремие в с видеото към „Приятел. То е заснето в края на октомври, когато фронтменът Димо Стоянов кръстосва с катамаран живописните заливи на Егейско море. Във видеото отсъстват всички останали членове на бандата, а вокалите в парчето са поверени на хора от най-близкия кръг на музикантите. “Новите членове” са Мира Бояджиева и Анелия Мънгарова, режисьорът Николай Мутафчиев, операторът Калоян Божилов и съпругата на Димо – Люба Пиперова.

mmtv-pif-2_0.jpg

Решението парчето да се изпълнява от обичайните заподозрени в обкръжението на P.I.F. е взето спонтанно. Когато всички слушат за пореден път трака на борда на катамарана и осъзнават колко силно е емоционалното въздействие на текста. По този повод Димо споделя:

„Като излезеш от водата, целият си бял, това все пак е второто най-солено море в света след Мъртво. Всяка раничка, която имаш, започва да щипе, а те пяха под вода, с отворени очи, уста… Издържаха геройски, дадоха всичко от себе си и съм им страшно благодарен!“

mmtv-pif-3.jpg

Предисторията на „Приятел“ е също интересна

Димо създава песента за детско представление на Старозагроския театър, но след като Иван Велков (китари), Юрий Божинов (бас) и Мартин Профиров (барабани) я чуват, решават да я разработят и включат в репертоара на P.I.F. Парчето ще бъде изсвирено за пръв път на 8 декември в Mixtape 5, когато бандата ще представи и напълно обновеното си сценично шоу.

Всеки, закупил билет, ще  получи „Приятел“ като подарък на входа на клуба под формата на картичка с QR код и парола за даунлоуд.  В сетлиста на  P.I.F ще влязат и вече любими парчета като „Юли“, „Седем“, „Обещавам“ и хитове като „Колело“ и „Вали“. Билети за концерта се продават в ticketlogic.bg на цена от 15 лв.

А това се случи на концерта им в MixTape5: 

Медийни партньори на събитието са радио Z-Rock, агенция БГНЕС, MMTV Online, в.“Монитор“ и в. „Телеграф“

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *