SLIPKNOT споделиха ново видео – Solway Firth

SLIPKNOT споделиха ново видео - Solway Firth | MMTV
SLIPKNOT споделиха видеото към Solway Firth – втората песен, която е част от дългоочаквания им шести албум WE ARE NOT YOUR KIND

Solway Firth вече може да бъде слушана във всички дигитални платформи, а официалното музикално видео българските рок фенове ще могат да гледат и по ММТВ благодарение на Орфей мюзик, които са официален представител на Warner Music за България.

Режисиран от един от основателите на самата група, M. Shawn Crahan, и създаден с UPROXX и Amazon Prime Video, видеото към Solway Firth съдържа ексклузивни кадри от новия филм на Amazon Original, “The Boys (с премиера на 26 юли). Във видеото могат да се видят и ексклузивни кадри от изпълнения на групата по време на техни участия на редица Европейски фестивали.

Сингълът Solway Firth е второто парче, което от SLIPKNOT пускат след пилотното парче Unsainted, което направи изключително впечатление с oфициалното видео, режисирано от Crahan, като събра повече от 35 мил. гледания в YouTube.

Албумът на SLIPKNOT – WE ARE NOT YOUR KIND е посочен от Vulture като един от “36-те албума, които нямаме търпение да чуем през 2019 г.

Продуциран от SLIPKNOT и Greg Fidelman, албумът WE ARE NOT YOUR KIND следва зашеметяващия албум на групата от 2014 г. – THE GRAY CHAPTER. Той дебютира в Топ 5 на официалните класации за албуми на 19 страни по света, включително САЩ (#1), Япония (#1), Aвстралия (#1), Русия (#1), Великобритания (#2) и Германия (#2).

Последният месец SLIPKNOT разкриха подробности за тяхна собствена марка алкохол No. 9 Iowa Whiskey

Последният месец SLIPKNOT разкриха подробности за тяхна собствена марка алкохол No. 9 Iowa WhiskeyТо ще бъде налично от 10 август в избрани магазини във всичките 50 щата на Америка както и по време на турнето Knotfest Roadshow North America Tour. Уискито е колаборация с базираната в Айова компания Cedar Ridge Distillery, и ще бъде правено от царевица.

SLIPKNOT – WE ARE NOT YOUR KIND

SLIPKNOT - WE ARE NOT YOUR KIND

 1. Insert Coin
 2. Unsainted
 3. Birth Of The Cruel
 4. Death Because Of Death
 5. Nero Forte
 6. Critical Darling
 7. A Liar’s Funeral
 8. Red Flag
 9. What’s Next
 10. Spiders  
 11. Orphan
 12. My Pain
 13. Not Long For This World
 14. 14. Solway Firth

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *