ZAZ разкрива новия сингъл Imagine, от предстоящия албум Isa

ZAZ разкрива новия сингъл Imagine, от предстоящия албум Isa

“ZAZ има топъл и богат  като вино глас от региона на Бордо, където тя за първи път започва да изпълнява…тя е изпълнител, пълен с безгрижен чар“ – NPR

От цигански джаз до поп, всичко е оцветено от дрезгавите ѝ, но и силни вокали“ – The New York Times

Три години след платинения албум “Effet Miroir”, Zaz е на път да издаде 5-ия си албум. Тя започва да работи по албума по време на пролетната карантина през 2020. Период, който наистина разтърси певицата.

Имах нужда да съм по-спокойна, почти да се оттегля. Това изобщо не е нещо, което съм правила през последните десет години; това е парадокс“

смее се певицата с 4 милиона продадени албума по света. Тя не спира да обикаля света още от от времето на първия си албум през 2010, задвижен от глобалния хит “Je veux”.

След щурото десетилетие на напълно разпродадени концерти, награди и престижни колаборации (Quincy Jones, Charles Aznavour, Kelly Clarkson…), Zaz се преориентира след последното си световно турне.

По-сладък свят от този тук“.

Това е посланието, което тя иска да предаде с чисто новата си песен “Imagine”.

Това е песен не само отдадена на един специален човек, а на всички хора, които обичам и споделят същата цел: да вършим неща, които правят добро. Да създадем общност, която значи нещо, ето към това трябва да се стремим. Когато видиш света какъвто е, и когато все още обсъждаме неща, когато трябва да действаме, това ме натъжава. Какво ще оставим на децата си?“

пита Zaz, която винаги дълбоко се е интересувала от въпросите, свързани с образованието и екологията.

Това е драматично, плашещо, ужасно и все пак ето ни. Но представете си песен за надежда“, обяснява тя, разсъждавайки в перспектива.

 Би било достатъчно просто да предприемем действие за промяната. Има куп граждани, които всъщност правят неща. Ако сме верни на себе си и градим нещо, което ни прави щастливи и завършени, това ще се отрази и на света“.

photo: Facebook

За албума Isa Zaz работи с нидерландския продуцент REYN. Този пианист и филмов музикален композитор покани певицата в неговото студио-параклис в Нидерландия.

Zaz също така записа няколко песни у дома, благодарение на новото си домашно студио. Това е нейният начин да избяга от напрежението, да отдели време да намери подходящ вокален път за всеки трак от диска.

Zaz гледа право напред. Тя пее за другите и накрая иска да разкаже собствена история, да говори на онези, които обича и какво я кара да си тактува.

Новият албум на ZAZ “Isa” излиза на 22 октомври. Той ще бъде подкрепен от турнето “Organique Tour”, обхващащо 5 контитента през 2022/2023 г. Още информация можете да откриете на официалната страница на певицата: zazofficial.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *