Събития, които си заслужава да посетите 04 ноември – 10 ноември

Събития, които си заслужава да посетите 04 ноември – 10 ноември

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

05 ноември 2019 г. 19:00 ч. City Stage | Премиера на “Зора” от София Георгиева

Каним ви на още едно незабравимо литературно изживяване, наситено с творчество и креативност!
Проектите ни за откриване на нови, амбициозни и перспективни творци продължават! София Георгиева ще представи своята дебютна книга „Зора“.

05 ноември 2019 г. 19:00 ч. City Stage | Премиера на "Зора" от София Георгиева

София Георгиева е едва на 21 години, а вече е един от най-популярните писатели „на новото време“, следвана от близо 15 000 души в социалните мрежи. Тя е поредното доказателство, че словото сближава, като достига до сърцата на хората чрез текстовете си и създава цяла общност, любители на поезията.
Ще имате удоволствието да се срещнете със София, да чуете стиховете й и да си вземете автограф лично от нея на 05 ноември от 19:00 ч. в клуб City Stage.

Вратите отварят в 18:30 ч., събитието започва в 19:00 ч.!

08 ноември 2019 г. 22:00 ч. City Stage | Empire Takeover Bulgaria #2 w/ NickBee, CZA & more

Warfare Recordings & Empire Recordings presents: EMPIRE RECORDINGS TAKEOVER BULGARIA #2

08 ноември 2019 г. 22:00 ч. City Stage | Empire Takeover Bulgaria #2 w/ NickBee, CZA & more

След успешното първо парти през месец май в София на което гостуваха титаните Impak и Kung, този път ще имаме удоволствието да чуем едно от най-силните и интересни имена от световната Drum & Bass сцена.

09 ноември 2019 г. 21:00 ч. City Stage | Lindy Hop Bulgaria’s 7th Anniversary Party

Според всевишния интернет седем (7) има много и различни важни значения.

09 ноември 2019 г. 21:00 ч. City Stage | Lindy Hop Bulgaria's 7th Anniversary Party

Седем е цифрата на съвършенството, безопасността и спокойствието. Седем са дните в седмицата, също и цветовете на дъгата. Снежанка пък си има седем джуджета. Седмият ден от китайската Нова година е познат и като „Денят на всички хора“ или – рожден ден за всички.

Изобщо, 7 е нещо вълшебно и хубаво. В този дух на нещата, добавяме и най-важното значение на цифрата, а именно, че през есента на 2019-та година Линди Хоп България става на седем години. А тъй като без вас нямаше да ни има и нас, празникът е общ!

Каним всички наши приятели да отбележим рождения ни ден на дансинга под чудните звуци на Бразз Асоциация. Торта, уви, не обещаваме, но със сигурност сме се погрижили да има пърформънси и други изненади.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *