Вдъхновяващи истории от първо лице на “He`s the man”

Вдъхновяващи истории от първо лице на "He`s the man" | MMTV
9 мъже, „с добавена стойност”, препълниха с почитатели и вдъхновяващи лични истории столичния клуб „City stage” на събитието He`s the man в сряда вечер

Водещият на събитието Деян Веселинов си поговори за успеха с 9 популярни личности, представители на силния пол и пример за успеха както в личен, така и в професионален план.

Събитието откри актьорът Юлиан Вергов. Той разказа, че благодарение на чепатия си характер е изключван от две училища и е завършил вечерна школа. Пътят към успеха му минава през барманство, общ и сценичен работник. Едва на 28 години Вергов разбира с какво иска да се занимава.

Събитието откри актьорът Юлиан Вергов.

„Не ме приеха във ВИТИЗ, защото вече бях стар за там. Работех като общ и сценичен работник, за да си плащам театралния колеж, където имах късмета да попадна в класа на Цветана Манева.”

Той разкри още, че детската му мечта не е била да се снима с фенки и да раздава автографи, а да стане боклукчия или шофьор на тир.

"Успехът за мен не е бил самоцел. Успявам да правя това, което ми доставя удоволствие. Това е успехът. Зареждам хората с усмивки, когато правя това, което обичам."
Ники Станоев

“Успехът за мен не е бил самоцел. Успявам да правя това, което ми доставя удоволствие. Това е успехът. Зареждам хората с усмивки, когато правя това, което обичам.”

каза комикът Ники Станоев, който за всеобщо учудване, и за успокоение на майка си, е завършил бизнес администрация.

Шампионът по тенис на маса, роден с една ръка – Денислав Коджабашев, сподели, че от дете е искал да печели всички игри пред блока, заради което се е научил да играе волейбол, баскетбол и т.н.

Шампионът по тенис на маса, роден с една ръка - Денислав Коджабашев, сподели, че от дете е искал да печели всички игри пред блока, заради което се е научил да играе волейбол, баскетбол и т.н.
Денислав Коджабашев

Първата му тенис маса била направени от врата на гардероб, поставена върху няколко тухли. Мечтата на харизматичния Денислав след като приключи с активната си кариера е да създаде спортна зала, приспособена за хора с увреждания.

Сърцата на всички плени и изключителният специалист, носител на медицински “Оскар” доц. д-р Станимир Сираков.

Сърцата на всички плени и изключителният специалист, носител на медицински "Оскар" доц. д-р Станимир Сираков.
доц. д-р Станимир Сираков

Той представи пред многобройната публика на „He`s the man” своята „рецепта за успех”:

„Верни приятели, щастливо семейство и да си удовлетворен в професията си.”

Футболната легенда Стойчо Младенов уважи събитието, организирано от dir.bg, часове след като кацна в България.

Футболната легенда Стойчо Младенов уважи събитието, организирано от dir.bg, часове след като кацна в България.
Стойчо Младенов

Той сподели пред многобройната публика, че е имал тежко детство и именно, за да се пребори с бедността е искал много да успее във футбола. “Щастието на човек е семейството, което е създал“, категоричен е топ треньорът – баща и съпруг за пример.

На въпросаима ли шанс да се върне в ЦСКА, Младенов отвърна:

„Който премине през ЦСКА, остава белязан за цял живот. Ако има единомислие в отбора и ръководството му, ще се върна.”

Първото издание на „He`s the man” завърши с вдъхновяващите думи на топ журналиста от bTV Светослав Иванов.

Първото издание на „He`s the man” завърши с вдъхновяващите думи на топ журналиста от bTV Светослав Иванов.
Светослав Иванов

“Мисля, че всеки един от хората преди мен има какво да даде на обществото, това са хора, които се борят за човешкото в себе си, а истинският мъж на първо място си мисли, че е добър човек.”

Той сподели, че един от най-добрите уроци като баща е получил от Ричард Брансън, който дори е имал честта да интервюира:

„Ако искате децата ви да бъдат успешни в една област, не ги натискайте за каквото и да било против волята им, оставете ги да правят онова, което искат. Като родител вярвам в този съвет и със съпругата ми Вяра го спазваме.”

сподели тв водещият.

„Успехът в живота е да видиш усмивка на лицето на детето си.”

категоричен бе водещият на 120 минути.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *