Клубни събития, които си заслужава да посетите 26 – 30 ноември

Клубни събития, които си заслужава да посетите 26 - 30 ноември

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

27 ноември City Stage | Шоу-спектакъл “Приятели мои” – Предколеден концерт 

Отново дойде време да се видим на живо приятели! Мястото и часът са същите! Денят е 27 ноември, а тези от вас, които не успяха предния път, сега са на ход. Поканата важи с пълна сила и за всички, които са ни гледали, но искат още една ударна доза добро настроение!

Очаква ви среща на живо с генерал Димитър Туджаров Шкумбата – водач и вдъхновител, д-р Мирослав Ненков – „голям” доктор и любимец на милиони, Михаил Дюзев – покорител на женски сърца и с тънко чувство за хумор, и Ивелин Райчев – добър приятел, шоумен, спортен корифей и бард.

27 ноември City Stage | Шоу-спектакъл "Приятели мои" - Предколеден концерт

ВАЖНО! Билетите са на цена 15лв. Ще са в предварителна продажба на 18, 19 и 20 ноември в клуба от 18:30ч. до 21:00ч., както и в деня на представлението от 18:00ч.

28 ноември Swingin’ Hall | Акустично и лично с Lucas Masciano и Денис Гоев

За любителите на страстната музика на Латинска Америка и Испания, с елементи на танго, фламенко и милонга. Харизматичните и неповторими Лукас Маскиано (Аржентина)-китара и вокал и Денис Гоев (България)-тромпет перкусии,ще изнесат акустичен концерт за публиката на Swinging hall на 28 ноември от 20:00ч. Концертът ще е част от неговото поредно турне в България.

28 ноември Swingin' Hall | Акустично и лично с Lucas Masciano и Денис Гоев

То ще продължи две седмици и ще даде възможност на стотици негови почитатели отново да съпреживеят магията на неговото изкуство. Певец, музикант, композитор, пътешественик, писател и непоправим авантюрист. Каквото и да кажем за Лукас Маскиано все ще е недостатъчно.

28 ноември City Stage | Премиера на „Орисия” от Стефан Стефанов

Достатъчно смели ли сте, за да срещнете Орисията си?

Със сборника „ОрисияСтефан Стефанов излиза от рамките на познатия си образ и представя седем разказа, вдъхновени от българските фолклор и история. Разказите в сборника водят читателя между приказката и истината, между историята и легендата, между един свят, който познавате от класическите образци и една изцяло нова вселена..

В духа на „Диви разкази” на Николай Хайтов и „Трънски разкази” на Петър ДелчевОрисия” е знамение, ярка „канатица” в носията на българската литература. Едновременно с това сборникът излиза извън рамките, благодарение на сюжетите в нея, които са колкото магически, толкова и реални, колкото исторически, толкова и неслучили се.

Заповядайте и на премиерата на книгата, която ще се проведе на 28 ноември 2018г. от 18:30ч. в клуб City Stage. В дивия чар на тези разкази ще се потопим заедно с група „Ериней”, пред чиято музика дори самодивите остават безсилни, а малко след това ще ви представим и късометражния филм по един от разказите, дело на Давид Вълков и „Ню Бояна Студио”.

28 ноември City Stage | 90’s Stand-up * Стендъп Сряда в City Stage

Елате на stand-up шоуто посветено на поколението израснало през 90-те години 90’s STAND-UP на сцената на City Stage

28 ноември City Stage | 90's Stand-up * Стендъп Сряда в City Stage

Назад във времето без смартфони се върнем с One Flash Show, Georgi Dobrinov Kyuchukov, Teo Chepilov, Дими да се потопим в нинтендота, лексикони, mirc-ата и студентски общежития!

28.11.2018г. | Врати: 21:00ч. | Начало: 21:30ч. | Вход: 12лв.

VIP билет с осигурено място в сепаре: 20лв. | VIP билет за цяло сепаре (до 10 души): 150лв.

29 ноември Swingin’ Hall | Jackett & Time Jugglers vol.1

Time Jugglers – alternative rock група с женски вокали. Ще свирят както кавъри на класически банди, така и добре познати авторски, а може би и нещо ново.

Jackett & Time Jugglers vol.1

Вокали – Розена Лесидренска; Китара – Павел Даскалов; Бас Китара – Филип Коларов; Барабани – Александър Христов

Jackett – alternative/progressive rock банда. Скоро създадена банда на път да направи своят дебютен концерт с кавъри на класически grunge/alternative банди като Alice in Chains, Deftones и други, както и с няколко авторски.

Барабани – Борис Илков; Бас китара – Слав Турчев; Китара – Радослав Маринчев; Китара – Никола Станчев; Вокал – Петър Петров

Вход: 5 лева; Начало: 20:00ч.

29 ноември City Stage | SOLD OUT // Петък в 5: Китодар Тодоров (НЕ стенд-ъп!)

ПЕТЪК ТОЧНО В ПЕТ с Китодар Тодоров изгрява премиерно на сцената на City Stage на 29 ноември.

Е…. няма да е точно в 5… или пък в петък… Но е сигурно, че на 29 ноември (четвъртък) ще се изстреляме в космоса от смях с един от най-забавните хора на територията – Китодар Тодоров – Кито.

Кой не знае Kitodar Todorov, кой не е чувал за него!

29 ноември City Stage | SOLD OUT // Петък в 5: Китодар Тодоров (НЕ стенд-ъп!)

По права линия актъорът и кино деец Китодар Тодоров – Кито произлиза от големия дворянски род Тодорови, водещ началото си от Ратмир, загинал през 1268 г. Завършил е факултета по военна медицина към НАТФИЗ през 1959г. В писмо до Ойлер от 1962г. Тодоров пише:

„Всички промени в природата са такива, че колкото е взето от едно тяло, толкова е добавено към друго. Така, ако количеството смисъл намалява в един скеч, то се увеличава в друг.”

Според Тодоров, нищо не ни вдъхва увереност, че утре наистина ще имаме време да направим онова, което можем да направим днес и поради това трябва да играем сега и то по такъв начин, сякаш изразяваме целия смисъл на живота си. За голямото кино го открива Дучо Мундров. Същинският му пробив обаче идва с филма “Птици и хрътки“, където Тодоров изиграва всички птици и четири от хрътките. Оттогава Китодар е безусловен любимец на вече седмо поколение българи (и болшинството от пловдивчани).

Вход: Билетите са ограничени до 500бр. | SOLD OUT – Редовен билет (без място): 15лв. | SOLD OUT – VIP билет (осигурено място): 25лв. (ограничени до 60бр.)

30 ноември City Stage | HMSU presents: The World of Drum & Bass – Bulgaria

HMSU presents: THE WORLD OF DRUM & BASS – BULGARIA

30 ноември City Stage | HMSU presents: The World of Drum & Bass - Bulgaria

Special guests: DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK) /Technique Recordings/, DJ RANDALL (UK), /Metalheadz, Reinforced Records, Mac 2 Recordings/, CAUSE4CONCERN (UK) – CLASSICS SET /C4C Rec., Virus/, DJ SS (UK) /Formation Records, The World of Drum & Bass/, CRITICAL IMPACT (UK) /Formation, Playaz, RUN, Metalheadz/, MC YOUNGMAN (UK) /Digital Soundboy, Technique Recordings/ HIGH ROLL (BG) /HMSU, Formation Records, Technique Recordings, WODNB/, TARGY (BG) /HMSU/ FAITH (BG) /HMSU, Warfare Rec./

30 November 2018 | Friday | 22:00h

Човека и… бирата в BeerBox

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери. Заведението разполага с места за 60 човека и лятна градина за 80.

Човека и... бирата в BeerBox

На всяка една от масите е монтирана специална био-електрическа скара, на която клиента да може сам да приготви храната си – вкусни и сочни пържоли, ребърца, шишчета, кюфтета. За тези от гостите ни, които не желаят сами да готвят, могат да разчитат на нашите професионални готвачи, докато се наслаждават на разнообразието от бири, които предлагаме…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *