Стартира новото кулинарно шоу “Гозбата на България”

Стартира новото кулинарно шоу "Гозбата на България"

Акцентът на “Гозбата на България” не са известни готвачи, а млади хора, аматьори в кухнята, които откриват красотата и смесицата от вкусове на традиционната кухня през погледа на обикновените хора в различни градове и села на България.

Кулинарните пътешественици обикалят страната и повтарят приготвената от домакините рецепта. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя. Ще се справят ли градските младежи с търсенето на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят? Поколението X в директен кулинарен двубой – с домакините и със себе си.

Домакини
Домакините от село Крушуна
Двете двойки младежи са избрани след кастинг, като едно от условията е да не могат да готвят.   

В Отбор 1 са Патрисия Господинова и Евгени Коцев. Младата актриса е на 21 години, следва социология в Софийския университет ‘’Св.Климент Охридски’’ и е звездата в последния клип на талантливата българска група ‘’Innerglow’’. Нейн екранен партньор е Евгени Коцев на 32 г. Дипломираният треньор по футбол с магистратура по спортна журналистика от НСА ‘’Васил Левски’’, е чест гост-коментатор в различни медии. Изявява се като модел и танцува добре.

Отбор 1
Отбор 1 – Патрисия и Евгени

Нежната половинка на Отбор 2 е Лиaна Николова. Тя е на 22 г., студентка по журналистика в НБУ и модел. Обича да лети със самолет и в момента се обучава за стюардеса. Сериозният и много концентриран Милен Николчев е нейният колега в това предизвикателство. Той е специалист по софтуера на автомобилите и прави чудеса с колата ви, ако нещи се повреди.

Отбор 2
Отбор 2 – Милен и Лиана

Всяка седмица зрителите на живото излъчване на ‘’Гозбата на България’’ ще могат да се възползват и от специални оферти за различни продукти и услуги, които ще важат в рамките на 48 часа след стрийма. Следете социалните мрежи на предаването за актуалните оферти.

‘’Гозбата на България’’ е кросмедиен оригинален формат между два утвърдени бранда – телевизия ММ онлайн и информационния сайт DIR.bg.  Кулинарното риалити ще гледаме всяка сряда от 21.00 ч., премиерата е на 24 ноември със стрийминг на живо по дигиталната платформа за музика и лайфстайл MMTVMUSIC.COM.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *