Justin Bieber отлага турнето си, а българче се роди в Lufthansa

Новината за отмененото турне на Justin Bieber разочарова стотици хиляди фенове, очакващи концертите му в Северна Америка и Азия.

Изпълнителят даде началото през март 2016-та година. То е в подкрепа на албума си „Purpose”, но след дълго обмисляне заяви, че отменя оставащите 14 концерта. Като причина обяви „непредвидени обстоятелства“, пишат „Ройтерс“ и „Assosiated прес“. Остава утехата, че поне могат да върнат парите за билетите.

Летите с Lufthansa и по време на полета бременна да започва да ражда преждевременно.

Амиииии…, всъщност това се случва преди няколко дни на борда на самолет от Lufthansa. За щастие сред пътниците е имало цели 3-ма лекари, а самият екипаж е бил подготвен за такава ситуация. През обучителния период всеки служител в компанията преминава освен през обучение за оказване на първа долекарска помощ и през такова за оказване на помощ при израждане. Причината е, че това не е първата такава случка в самолет на Луфтханза. От 1965-та година до сега, това е 11-тото щастливо събитие. Малкият Николай (да, мама и бебо са българи) се ражда без никакви проблеми, а пилотът на самолета каца извънредно в Манчестър, където родилката и синът ѝ са поети от местен лекарски екип.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *