„Despacito” – видеоклип на десетилетието

Luis Fonsi и Daddy Yankee спечелиха наградата за видео на десетилетието

„Despacito” – видеоклип на десетилетието

Класации, класации и пак класации. Така завършваме годината и десетилетието. Слагаме етикети за най-обичани, най-мразени, най-добри. Въобще всичко е най-най! От футбола, през кулинарията, до музиката, като разбира и видеоклип на десетилетието.

Ето и видеоклипът на десетилетието

Екипът на YouTube направи списък с 10-те най-популярни видеоклипа, публикувани в платформата през последното десетилетие.

Класацията оглавява видеото към захаросания летен хит „Despacito” на Luis Fonsi и Daddy Yankee, влязъл в Книгата на рекордите на Гинес като най-популярният в историята на видео хостинга.

Сребърният медал за видеоклип на десетилетието отиде при Ed Sheeran към песента от 2017 г. „Shape of You”.

Видеото към „See You Again” на Wiz Khalifa и Charlie Puth се нарежда на трето място. Припомням, че тази песен е водеща в саундтрака към седмата част на „Бързи и яростни“ и отдава почит към починалия актьор Пол Уокър. Клипът към нея е съставен от кадри от всички филми от поредицата с негово участие.

В класацията за най-популярни клипове в YouTube попадат и проекти на Bruno Mars, Justin Bieber и Katy Perry.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *