Психопатите харесват Justin Bieber

Психопатите харесват Justin Bieber... MMTV Online..... Justin Bieber posing for a photo

Такъв е резултатът от изследване на Нюйоркския университет

Проучване откри, че е по-вероятно музиката на Justin Bieber да се харесва от хора с психопатии.

Това разбираме от ‘The Washington Post’, който разказва за проучване, проведено от Паскал Уолиш, професор по психология в Нюйоркския университет, и Никол Лийл, наскоро завършила образованието си там.

Целта на изследването e да намери зависимост между музиката и психичните заболявания. За това първо било оценено нивото на психопатия при над 190 студенти в университета. Те трябвало да отбелязват отговори като „Не е грешно всичко, от което мога да се измъкна“ и „Любовта е надценена“.

mmtv-justin-bieber-psycopathy-3.jpg

На следващия етап от проучването участниците слушали обширна музикална селекция. Тя обхващала от класика до песни от Billboard Топ 100, които оценявали по скала от 1 до 7.  Тогава Уолиш и Лийл потърсили взаимовръзка между предпочитани песни и точките на участниците от теста за психопатии. Така учените забелязали около 20 парчета, които са сравнително популярни или не в зависимост от нивото на психопатия.

Песните, които се оказали по-неразпространените сред участниците с по-голяма степен на психопатия, са ‘Money For Nothing’ на Dire Straits в компанията на кънтри песента ‘Wayward Wind’, позната с многото си кавъри, и поп-рок хита на The Knack ‘My Sharona’ от 1979 г. В другия полюс на най-популярните попадат ‘Lose Yourself’ на Еминем, ‘No Diggity’ на Blackstreet и ‘What Do You Mean’ на Джъстин Бийбър.

Съмнения за психични проблеми при Justin Bieber имаше през 2014г.

Тогава изпълнителят си изпати от проблеми с наркотици и незаконни състезания. По това време канадецът беше хванат да хвърля яйца по съседска къща. Той трябваше да отговаря пред власитите за обида към папарак и шофьор на лимузина, припомня ‘Billboard’. По този повод мениджърът на Бийбър – Скутър Браун, споделя, че много от най-големите в индустрията са му казвали: “Фокусирай се върху нещо друго. С това хлапе е свършено.“

mmtv-justin-bieber-2.jpg

Хлапето отново е във форма, но някой друг наскоро май се е опитал да му я отнеме. Преди дни 17-годишно момче от Уелс отрече обвиненията, че е планирал терористична атака по време на концерта на Джъстин Бийбър на 30 юни в Кардиф. Прокурорът твърди, че тийнеджърът е бил повлиян от интернет, където на свой ред започнал да публикува съдържание, насърчаващо към тероризъм. Според постовете си младежът е планирал самостоятелна атака „в името на исляма“. Във въпросния ден е носил чук и нож в чантата си. ‘What Do You Mean’ се пита в задачата, а делото продължава.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *