Justin Bieber се завърна

Нов албум след 5 годишна пауза

Justin Bieber се завърна | MMTV Online...

Justin Bieber най-накрая се завърна. След 5 годишна пауза певецът издаде нов студиен албум. Името му е “Changes” и включва колаборации с изпълнителите Post Malone, Travis Scott и Lil Dicky. Албумът включва 17 сингъла като преди няколко седмици Justin стартира с проекта си “Yummy”.

Много неща се промениха в живота на Justin Bieber през тази 5 годишна пауза. Раздели се с първата си любов – Selena Gomez, влюби се отново и дори се ожени. Също така страдаше и от лaймска болест. Всичко това, както и много други неща са засегнати в албума.

Justin Bieber се завърна

„Не предполагах, че ще оживея и ще стигна дотук. Камо ли, че ще правя концерти в разцвета на силите си. В слабостта се крие сила и моята музика е отражение на това. Благодаря на всички, които продължават да ме обичат дори и в най-тежките ми моменти.“

Звездата обяви още, че тръгва на турне на 14 май и както винаги един долар от всеки закупен билет ще отиде за благотворителната фондация на негово име в подкрепа на психичното здраве. Подгряващите изпълнители на обиколката му из САЩ ще бъдат певицата Кейлани и синът на Уил Смит – Джейдън.

Първият сингъл от албума – „Yummy“, излезе миналия месец и вече се превърна в хит. Парчето има над 500 милиона стриймвания онлайн, а официалният клип към песента е събрала почти 200 милиона гледания в YouTube.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *