Beyonce и Jay Z апелират за повече доброта

Казват, че когато направиш добро, нещо хубаво ще ти се случи.

А Beyonce и Jay Z явно силно вярват във това. Двойката, която започна своето второ световно турне On The Run дава билети на онези, които са били доброволци в благотворителни дейности. Двамата искат да стимулират хората да бъдат по-мили, безкористни и да вършат повече добрини. Билетите ще са валидни за всяка дата и място от турнето, което ще премине през Великобритания, Ирландия и Европа и ще завърши обратно в Америка.

Те идват от дълбините на ада, за да отнемат душите ви… 

Добре де, малко прекалих. Искам да кажа, че бандата Brides Of Lucifer пускат оригинален трибют на рок и метъл класики. Сама по себе си групата е доста оригинална по състав и музика. Brides Of Lucifer съчетават хард-рок звученето на китарите и барабаните с нежните гласове на женски хор. В допълнение на това са и специалните сценични костюми, в които е облечено всяко едно от момичетата. Едноименният албум на бандата излиза на 29-ти юни и ще съдържа 13 от най-бележитите рок и метъл парчета.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *