Кои са най-скъпоплатените изпълнителки за 2017?

Кои са най-скъпоплатените изпълнителки за 2017? Beyonce posing for a photo in a green dress during an event

Списание ‘Forbes’ класира десетте дами с най-много приходи от музика за последната година

Тейлър Суифт слезе от първото място с две позиции надолу в класацията на ‘Forbes’ за най-високоплатените жени в музиката в сравнение с миналата година. На нейно място за 2017 застава Бионсе, която в случая оправдава прякора си Queen B със спечелените от нея 105 млн. долара.

Приходите на Суифт, която наскоро издаде шестия си студиен албум ‘Reputaion’, се очаква да скочат отново до догодина именно заради новата студийна колекция. От албума бяха продадени 1.2 млн. копия в САЩ и то само в първата седмица, откакто той е на пазара.

mmtv-highest-paid-female-musicians-adele.jpg

На второ място между Бионсе и Тейлър Суифт застава Адел с 69 млн. долара. За това допринася турнето на британката след последното й през 2011 г. На четвърто място се нарежда Селин Дион, която от февруари е установена в Лас Вегас заради шоупрограмите, които изнася там.

Джей Ло успява да попадне в Топ 5 заради новото си шоу ‘World of Dance’, където е едновременно част от журито и продуцент. Сред първите 10 виждаме и имена, за които възрастта очевидно не е пречка. 71-годишната Доли Партън все още изнася концерти по света, а същото важи и за Барбра Стрейзънд – на 75 г. тя направи турнето ‘Barbra: The Music, The Mem’ries, The Magic’, което вдъхнови документален филм по Netflix с премиера 22 ноември.

Ето кои още застават на първите 10 места:

  1. Бионсе – $105 млн.
  2. Адел –  $69 млн.
  3. Тейлър Суифт – $44 млн.
  4. Селин Дион –  $42 млн.
  5. Дженифър Лопез – $38 млн.
  6. Доли Партън – $37 млн.
  7. Риана – $36 млн.
  8. Бритни Спиърс – $34 млн.
  9. Кейти Пери – $33 млн.
  10. Барбра Стрейзънд – $30 млн.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Снимки: Instagram, WikiCommons

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *