Jay Z на диета заради Beyoncé

Jay Z на диета заради Beyoncé

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Явно любовта на Jay Z към Beyoncé е голяма, щом рапърът е готов да се откаже от любимите си храни заради съпругата си. R&B дивата се е подложила на специален хранителен режим, за да влезе във форма за важно участие в края на месеца. Според източник, Бионсе е наела готвач, който да приготвя определени ястия в строго определено количество. Тя яде по 6 пъти на ден, и в определени часове. Всяка сутрин закусва със смути, а през деня набляга на салатите. До всички дами – чухте ли как се влиза във форма с правилно хранене? Това не е първата диета, на която Jay Z се подлага в знак на съпричастност заради любимата си. През 2013-та Бионсе изкарва 22-дневното веган предизвикателство на фитнес инструктора Marco Borge. Ето на това му се вика любов!

Или както казва поета “любов ли бе да я опишеш”!

Съветвам ви да не използвате името Starboy като търговска марка, защото The Weeknd няма да ви го прости

Такава е съдбата на смелчагата Eymun Talasazan, който се опитал да я лицензира малко след като R&B изпълнителят пуска парчето. Припомням, че албумът и сингъла с това заглавие излязоха през 2016-та година. И двете станаха истински фурор, а песента достигна до първа позиция в класациите на САЩ и до втора на Обединеното кралство. Желанието на Talasazan да направи комикс обаче няма да се случи. Той прави опит да го легализира 11 дни след като Marvel и The Weeknd обявяват съвместната си колаборация за комикса Старбой, който излиза през юни.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *