На кого всъщност е Billie Jean?

Imany с два концерта в България.

Открадна ли Майкъл Джексън Billie Jean?

Почивай в мир” е разпространен израз, когато някой гушне букета. Но Майкъл Джексън, явно няма да има тази привилегия дори и след смъртта си. Само се чудя кому е нужно да се търси под вола теле. А за какво всъщност ви говоря ли? Известният продуцент Куинси Джоунс, който дълго време работи с краля на поп на го обвини в плагиатство. В списъка с крадени песни, г-н Джоунс сложи един от най-големите хитове на Джексън, а именно “Billie Jean“. Продуцентът заявява, че песента е крадена от “State Of Indipendance” на Дона Съмър, която излиза няколко месеца преди тази на Майкъл Джексън. Сравнение можете и сами да направите. Дори и да има кражба, “Billie Jean” остава една от най-емблематичните песни на Майкъл Джексън. Това никой не може да му го отнеме.

На Imany май много ѝ харесва да ни гостува, а ние нямаме нищо против

В началото на лятото поп-соул изпълнителката ще има два концерта в България. Първият е на 10-ти юни в Античния театър в Пловдив. За втори път Imany ще забие в София на 12-ти юни в зала 1 на НДК. Не пропускайте да чуете на живо едни от най-страхотните ѝ хитове като You Will Never Know и ремиксът на Don’t Be Shy. На живо ще можете да чуете и още много други любими песни, изпяти от кадифения глас на африканското изкушение. Билетите са на цени от 50 до 120 лева и на ваше място бързо щях да се сдобия с такъв, защото певицата има навика да препълва залите на своите концерти… Само казвам.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *