Мрачни, страшни и любими – MMTV Playlist за Хелоуин

Мрачни, страшни и любими MMTV Playlist за Хелоуин Beyonce, Lana Del Rey and Michael Jackson collage

Вечерта, която ни позволява поне веднъж годишно да бъдем някой друг, заслужава подобаващ саундтрак.

И понеже традицията повелява атмосферата на Хелоуин да бъде мрачна и мистериозна, ето кои песни препоръчваме за вашето парти!

Michael Jackson – Thriller

Едва ли някога ще има по-подходящо парче за Вси Светии, което да описва тръпката от опасността и страха. В 13-минутния филм на ужасите от 1982 г. виждаме зомбита, върколаци, гробища, поднесени обаче с безгрижен диско ритъм.

Iron Maiden – The Number Of The Beast

Друго емблематично парче за Хелоуин, което няма как да пропуснем. А ако не го знаете веднага да наваксате с няколко часа слушане на Iron Maiden.

Ministry – Every Day Is Halloween

Още една песен от 80-те, подходяща за повода, а и след него. Индъстриал метъл американците сравняват чувството да си различен с това да си единственият маскиран на Хелоуин, докато повечето носят маски целогодишно.

Evanescence – Going Under

Заради налудничавото състояние, до което любовта докарва героинята, и видеото, където пък виждаме страничните ефекти от славата.

Beyoncé – Haunted

Обитаваната от странни създания къща не впечатлява особено Бионсе. Тя самата е обсебена от мисълта за онзи щастливец, заради когото изглежда толкова секси във видеото.

Gwen Stefani – Danger Zone

Лудост и гняв се настаняват в „опасната зона“ на Гуен Стефани. Не искаме да сме на мястото на този, осмелил се да я престъпи.

Taylor Swift – Look What You Made Me Do

Интрото е като извадено от филм на Тим Бъртън, а припевите полазват като тръпки. Самата Тейлър влиза в толкова на брой роли, че снимачният процес е бил като подранил за нея Хелоуин.

Lana Del Rey – Body Electric

Текстът съдържа поне няколко личности, като които може да се маскирате. А с мелодия като тази не ви трябват други упойващи вещества.

Alice Cooper– Welcome To My Nightmare

На покана като тази от заглавието обикновено се замисляме…но пък кошмарите на всички ни поне малко си приличат, така че какво толкова. Скачаме с мистър Купър и се чувстваме „у дома“ – само за вечер!

Стенли – Обсебен

Напрегнатите кадри от „Андалузкото куче“ на Луис Бунюел и Салвадор Дали са комбинирани с такива, в които Стенли и Людмила Станева – Локо доизиграват сцените.  Резултатът – мрачна история, която остава в ума ни дълго след края.

Rihanna – Disturbia

Перлата от Барбадос описва лудостта музикално и нагледно, а дамите отново могат да си откраднат идея за костюм.

Soundgarden Black Hole Sun

Крис Корнел озаглавява така парчето след като изразът му се причува от новините. По погрешка или не, парчето със своя сюрреализъм е точно каквото ни се слуша в причудлива нощ като тази на 31 октомври.

Faithless – Insomnia

Безсъници, но не в Сиатъл, а в един объркан ум, чийто мисли се блъскат в електронен ритъм.

Amy Winehouse – Back To Black

На дълбоко в тъмнината се отправяме с изповедта на Ейми Уайнхаус. Няма нищо по-мрачно от разочарована жена – тя дори не се нуждае от костюм за Хелоуин.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

ДениДим

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *