Bruno Mars и Kendrik Lamar ошушкаха наградите Grammy тази година

Jennifer Hudson става Aretha Franklin

Дженифър Хедсън става Aretha Franklin в биографичен филм

В биографичен филм за живота на Арета Франклин, който се очаква да излезе по кината през 2019 г., главната роля ще бъде изиграна от Дженифър Хъдсън. Това обяви музикалният подуцент Клив Дейвис по време на партито, организирано преди наградите Grammy. Арета Франклин лично е настоявала ролята да бъде изиграна от Дженифър Хъдсън. Самата Франклин заявява, че не си е представяла никой друг на нейно място. Дейвис не разкрива повече детайли за предстоящия филм, така че единственото, което ни остава, е да чакаме да излезе.

Таз годишните награди Grammy спокойно можеше да бъдат прекръстени на „Наградите на Бруно Марс”

Дано си е носил чувалче със себе си, защото шестте награди, които спечели, не се носят лесно с две ръце. Марс спечели наградите за най-добър албум на годината, запис на годината, песен на годината, най-добро R&B изпълнение, най-добра R&B песен и най-добър R&B албум. Само с една награда по-малко от Бруно Марс се нареди Кендрик Ламар. Той взе призове за най-добро рап изпълнение, най-доброто рап/песен изпълнение, най-добрата рап песен, най-добър рап албум и най-доброто музикално видео. Интересно дали тази битка ще продължи и догодина или ще се намери някой, който ще отстрани и двамата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *