Chris Cornell с нова песен посмъртно!

Миналата година вестта за смъртта на рок певеца Chris Cornell шокира всички

Фронтменът на Soundgarden и Audioslave остава в историята като един от най-добрите изпълнители на 90-те години и първото десетилетие на този век. По-рано миналия месец стана ясно, че Chris Cornell има участие в албума Forever Words в чест на Johnny Cash. В него са събрани неизползвани текстове на песни, писма и поезия, написани от кънтри легендата. Песента се казва You Never Knew My Mind и можете да я намерите в Youtube. За феновете на Корнел това е наистина неочаквана изненада, а представяте ли си, ако това не е единственото парче, което покойният вокалист е записал преди смъртта си? Времето ще покаже.

Billboard с нова класация “Billboard Dance 100” включваща най-добрата денс и електронна музика

Явно от Билборд са сметнали, че са им малко класациите, та сега си измислиха и нова – Billboard Dance 100. В нея ще намерим най-големите денс-електроник музикални парчета. Billboard Dance 100 ще бъде съставена от редакторски отдел и този за класации на Билборд. Те ще се базират на чарт статистиките за стрийминг, продажби на единични парчета и албуми и радио ейърплей, данните за турнета, концерти и фестивали и на база гласуване на феновете. Всеки от вас може да отбележи своите 5 любими денс артисти в класацията на Билборд до 16-ти март. Гласуването може да стане само веднъж. Първият списък със стоте най-добри денс песни очаквайте между 21-ви и 22-ри март.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.