Да се клонираме за събота вечер…!

В Музинки днес ще научите кои са най-яките места, на които да прекарате тази петъчна вечер

За 4 ноември ни се ще да се клонираме, за да можем да отидем на всички купони, които предстоят:

1. Клуб Грамофон ви кани от 20:00 ч. на промоцията на новата песен на Toshey и Кукушев “Пусни й го пак”. Кой на кого и какво ще пуска, ще разберем там от самите тях.

2. Терминал 1 посреща Остава от 22:00 ч. Момчетата ще ни разходят из 20-годишната си история, а освен нея ще чуем акустични изпълнения от Dead Man’s Hat и ди DJ сетове от Uncle Billy и Feel.

3. Орлин Павлов ви очаква в София Лайв Клъб, където ще изпълни новия си сингъл ‘Funny Side Of Me’ и още куп любими парчета. С него ще свирят кофеиновите му събратя от Каффе и Мирослав Иванов на китара, а DJ Stephanie Love ще подгрява. Изпълнителят замисля и торта – за да не я изпуснете, елате навреме в 23:00 ч.

4. По-късно същата вечер неповторимият бенд на Акага ще разтресе пиано бар Синатра с авторски песни и кавъри. Във фънк, соул, денс и реге ритъм се развихряме с Краси Куртев и компания от 22:00 ч. та чак до сутринта.

5. Плевен да затяга колани още отсега, защото в събота група NU/ANCE ще забие за първи път в града. Извадете кожените якета и бъдете пред сцената на Galaxy Bowling Club в 23:00 ч.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *