В Музинки днес: Изложба Музикална Аналогия – всяка рисунка със своя аналогова музика

Интересна изложба и различа от обичайните такива ще украси стените на бар Петък от днес, та чаааааак до края на месец юли

Нейното име е „Музикална Аналогия“, защото всяка рисунка в бара ще има своя аналогова музика. Идеята за тези творби е на Сиана Димитрова. Тя споделя, че музиката и рисуването винаги са вървяли ръка за ръка в нейния живот. Освен музиката, другите две неща, които я вдъхновяват, са морето и българските шевици. И както повелява, гостуващата банда на едно такова уникално събитие, също трябва да е уникална. За това на помощ идват The Innkeepers Inc, които са колектив от диджеи и бийтмейкъри. И така – бар Петък, изложба Музикална аналогия, тази вечер от 20 часа.

Сигурна съм, че много от вас мечтаят за свят като Wakanda

E, рапърът Akon обяви, че иска да създаде такъв в Сенегал с неговата криптовалута Akoin. Изпълнителят вярва, че виртуалната валута може да спаси Африка и иска приложението Ейкойн да бъде на всеки мобилен телефон до края на годината. Дори самият президент на Сенегал оказал голяма подкрепа на Ейкън и идеята му. Той подарил на сайта 2000 акра държавна земя, на чиято територия ще бъде построен планираният крипто град.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *