Celine Dion пред нови хоризонти в музиката

"Време е да поема рискове"

Celine Dion пред нови хоризонти в музиката
Celine Dion записа своите нови сингли в известните Electric Lady Studios в Ню Йорк

Новата музика, направена специално за Spotify, излезе миналата сряда. Певицата изпълни своя версия на емблематичния хит от 1989-та “Wiched Game” на Chris Isaak. Тя разкри и live версия на своето парче “Imperfections“.

На 15-ти ноември миналата година излезе “Courage” – последният албум на Celine Dion. Той е 12-тият албум на английски език на канадската изпълнителка.

Няколко месеца по-късно излезе и краткият филм “Behind Celine Dion’s Courage”, който разказва историята на създаването на албума и навлиза детайлно в професионалния живот на Celine Dion, след смъртта на нейния съпруг и дългогодишен мениджър – Rene Angeli.

“Реших да изградя себе си отново. Това ме накара да осъзная, че е време да опитам нови неща. Време е да поема рискове. Защото, когато си в студиото, това е перфектния момент да мечтаеш на глас. Това е мястото, на което да изучаваш и да растеш.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *