JESUS CHRIST…. в НДК?

Страстната седмица започна

Преди обаче да сте побързали да се радвате, предупреждавам това не значи да се отдаваме на страстта, а точно обратното. Вярно, е че трябва да внимаваме с алкохола, храната и… партньора, но в Библията никъде не пише, че не можем да слушаме музика.

Люси Дяковска започва новата седмица с нов музикален проект, наречен Disco Queen. Ще чуете някои от най-известните песни на АВВА, Bee Gees, Donna Summеr, Gloria Gaynor и Bony M във усъвременен вариант. Къдрокосата изпълнителка с огнена коса ще бъде подкрепена от лайв бенд, а беквокали ще бъдат квартет Destiny и нашата талантлива приятелка Вяра Панталеева. За Люси вечерта ще бъде двоен празник, защото 2-ри април е рождената ѝ дата. Така че, на който му се хапва торта и му се танцува, мястото е София Лайв Клуб.

JESUS CHRIST…. SUPERSTAR !

На 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК ви очаква хитовият спекакъл на най-популярната рок- опера до момента – JESUS CHRIST SUPERSTAR !

Тя е дело на успешния тандем между композитора Андрю Лойд Уебър и либретиста Тим Райс. Двамата са доказани майстори на мюзикъла. Българската публика ще има удоволствието да чуе в главната роля самият Тед Нийли. Нийли е номиниран за Златен Глобус през 1973 г. след участието си във филмовата екранизация на Jesus Christ Superstar. Роден в Тексас през 1943 г., той прави впечатление с широкия си гласов диапазон, актьорските си умения и не на последно място с обаянието си. Качества които зрителите от цял свят оценяват както на екрана така и на живо в над 2000 представления на мюзикъла.

Тед Нийли е забелязан за ролята си след участията си в други хитови заглавия като мюзикълите ”Коса” и ”Томи”

Интересен е фактът, че той първоначално кандидатства за ролята на Юда, защото смята, че тя е по- сложна. Впоследствие обаче замества титулярът на представлението в Лос Анжелис и тогава му е предложена ролята на Исус Христос във филма. По време на снимките в Израел Тед Нийли среща и съпругата си. Заедно се радват на щастлив брак и 2 деца.

Шест тира с декори и осветление, 55 артиста, над 100 костюма, стотици ефекти и визии ще направят тези три вечери незабравими за успелите да се снабдят с билети. Те са на стойност между 50 и 125 лева и може да ги закупите на касите на НДК и в мрежата на Ивентим.

Христовата вяра ще стопли сърцата ни с музика, песни и танци в дните преди най-големият празник на Светото Възкресение! JESUS CHRIST SUPERSTAR ви очаква!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *