Tайните за красота на Грейс Кели

Живот на принцеса

Почеркът на Грейс Кели е разпознаваем и актуален и до днес. Принцесата на Монако се е превърнала в символ на истинската женственост и елегантност. Нейните тайни за красота са много прости. Грейс е следила здравето на тялото и духа си. Никога не си е позволявала излишества – нито в храната, нито в страстта си към козметиката.

5-те тайни на принцесата на Монако

Грейс Кели е била обсебена от хидратирането на кожата на ръцете си. Тя постоянно и при всяка възможност е нанасяла крем. Експертът по красота Питър Ламас, който е работил за принцесата, е забелязал това и задал въпроса: „Защо?“. Отговорът бил очевиден: Грейс знаела, че ръцете издават възрастта ù, а тя никак не е искала това.

Tайните за красота на Грейс КелиГрейс винаги е осъзнавала силата на грима. Още в онези времена е използвала техниките за контуриране. Принцесата винаги е нанасяла два нюанса руж: тъмен под скулата и по-светъл малко по-високо.

Грейс Кели е пиела много вода, презирала е цигарите, плувала е много, занимавала се е с балет в младостта си и с йога малко по-късно. А на снимачната площадка е носела със себе си полезни закуски: пръчици от моркови и целина, както и сушени кайсии.

Грейс Кели винаги е подчертавала, че красивата осанка е едва ли не главната женска тайна. Балетните уроци ù помагали да поддържа красивата линия на гърба си. Затова дизайнерите са я обичали, а всяка рокля й е прилягала перфектно като ръкавица.

Tайните за красота на Грейс КелиГрейс превърнала червеното червило в свой запазен знак. Тя го провъзгласила за свой основен аксесоар заедно с известната прическа на гладки холивудски вълни.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *