Йоко Оно съди Джон Лемън, а David Bowie с live stream

Джон Ленън става лимонада

Вдовицата на Джон Ленън, Йоко Оно отново доказа, че е желязната дама на съвременната музика. Японката, обвинявана за раздялата на великолепната четворка от Ливърпул, отново влезе в новините. Този път с вестта, че адвокатите ѝ са изпратили писмо до полската компания за напитки Джон Лемън с искане да си сменят името, което много си прилича с това на покойния Бийтълс. От пет години поляците продават лимонадата си в Полша и още 13 държави. Това, което особено ядосало Йоко Оно е публикация във Фейсбук на Джон Лемън Ирландия. В нея се вижда снимка на Джон Ленън, държащ лимони с логото на фирмата отдолу. В крайна сметка фирмата се е съгласила да си смени името на On Lemmon, тоест в свободен превод ‘’на лимона’’.

Какво ви е приготвил David Bowie?

Предстоящото издание на бокс-сета “A New Career In A New Town” на David Bowie ще бъде отбелязано със събитие в световноизвестното Hansa Studios в Берлин на 26-ти септември от 20:00 часа, като ще бъде излъчвано на живо във Facebook страницата на изпълнителя. Събитието ще включва и възможност за дискусия с гости като: Carlos Alomar, Edu Meyer и Chris Duffy. Те ще обсъждат работата на Bowie през годините. В деня на събитието във Facebook страницата на David Bowie ще бъдат излъчени и нечувани досега изпълнения.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *