В Музинки днес: Mamma Mia, трамваи и Adele с нов албум !!!

Може би сте забелязали, че напоследък Adele не се появява особено често на хоризонта?

Е, британската певица е на път да наруши тази тенденция, след като издаде, че планира пускането на нов албум през 2019-та година. Явно лятото на Adele ще премине в писане на песни и създаване на нови проекти. Певицата вече се е свързала с няколко звукозаписни студиа и дори има няколко готови чернови. А ние нямаме търпение тези чернови да се покажат на бял свят в завършения си вариант!

Световният мюзикъл Mamma Mia най-после пристига и у нас

Феновете на АВВА ще чуят някои от най-запомнящите се песни като Dancing Queen, Take a Chance On Me, SOS и други, създадени от бившите членове на бандата Бени Андерсън и Бьорн Алвеус. Либретото е на Катрин Джонсън, а мюзикълът е по идея на Джуди Креймър. Действието се развива на гръцки остров, където любовта, страстите и изненадите се преплитат в поредица от комедийни ситуации.

МАМА МИА излиза на сцената на Софийската опера и балет на 18-ти юли и така до 22-ри включително. След кратка пауза мюзикълът се пренася на фестивала в Белоградчик „ОПЕРА НА ВЪРХОВЕТЕ” от 26-ти до 29-ти юли. Билетите вече са в продажба, така че побързайте!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *