Pink с нов сингъл и ММ парти в клуб Senso във Варна

Pink с нов сингъл

“What about us” ще бъде новият сингъл на Пинк, съобщава самата тя.

Предполагам, че феновете на щурата американска изпълнителка ще бъдат във възторг от факта, тъй като последната ѝ студийна колекция излиза преди цели 5 години. По време на дългогодишната пауза, Пинк не стои настрана от музикалния бизнес. Пише песен на Селин Дион, пее заедно с кънтри звездата Кени Чесни, пусна съвместен албум с Далас Остин, записа песен за филма на ДисниАлиса в огледалния свят“ и може би най-значителното събитие от този период – раждането на второто ѝ дете.

ММ парти в клуб Senso, Варна

На 19-ти август ви каним на ММ парти, съвместно с клуб Сенсо във Варна. Ще пием 12 годишно малцово уиски Glenfiddich, докато танцуваме под звуците на сетовете, които DJ Joze & Georgi Yorgov ще пускат. Специален гост на събитието ще е DJ Миди Кълчър от Румъния. Елате на пристанище Варна в клуб Сенсо на 19-ти, 22:00 ч. да се кефим заедно.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *