GREESH представя новата си песен Игра | MMTV

GREESH представя новата си песен Игра | MMTV

Гриша Георгиев – харизматичният вокалист на Saint Electrics, Портокал и Dokle & Greesh, стартира соловия си проект с витален фънки сингъл

След дългогодишна успешна кариера като фронтмен на редица успешни музикални проекти в България и Англия, Гриша Георгиев се впуска и в солово приключение. Добре познатият вокалист на алтернативния култ Портокал, дуета Dokle & Greesh и пауър триото Saint Electrics насочва енергията си в изцяло самостоятелен музикален проект, кръстен простичко GREESH.

Дебютният сингъл на GREESH – Игра, който излиза днес на 25 март 2022 г. съчетава в себе си всичко най-добро от репертоара на Гриша през годините – алтернативен рок с характерен фънки груув и предизвикателна любовна лирика. Игра е истинско one man show, като освен че е автор и вокалист, Гриша записва и всички инструменти сам.

GREESH представя новата си песен Игра | MMTV

Песента се ражда в края на лятото на 2019

Настроението ѝ не е обременено от проблемите, връхлетели света ни по време на пандемията от COVID. Текстът разглежда състоянията в една връзка и интригите в нея като игра на емоции и преживявания. Музиката е наситена с текстури и мелодии и в същото време интуитивна и лесна за възприемане.

GREESH е автор на парчето, като освен това изпълнява всички вокални и инструментални партии сам. Копродуцент и звукоинжинер на записа е обичайният му музикален съучастник – Константин Райдовски, който е отговорен и за смесването. Mастерингът е поверен на Краси Тодоров.

На 8-ми април 2022 г. с голямо парти на локацията на снимките @лоф.тъ, ще бъде и премиерата на видеоклипа към песента, вече заснет от режисьорския тандем Васил Стефанов и Стефка Николова.

Ако искате да научите повече за GREESH и неговия нов проект можете да го последвате в: Facebook: GREESH  Instagram: GREESH  YouTube: GREESH . За връзки с Гриша Георгиев можете да се обърнете към: Press & Management: Projector Plus

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *