В Музинки днес: Стрелба на концерт на Eminem в Manchester…???

Майтап, майтап, ама понякога черният хумор идва в повече за някои хора особено в Manchester.

По време на изпълнението си на фестивала Bonnaroо, Eminem доста изплаши своите фенове и то с основание. Едни от специалните ефекти, подбрани за шоуто му, бяха няколко изстрела от оръжие, звучащи доста реалистично. Като добавим и фактът, че действието се развива в Манчестър, шегата става наистина солена. Именно за това много от феновете на рапъра го разкритикуваха и обявиха постъпката му за „тотално безотговорна и безвкусна”.

Отново сме в Манчестър, но фестивалът е друг

Според организаторите му Parklife, а според Лиам ГалахърParkAlife. Бившият фронтмен на Oasis туитна пост, в който обяснява, че името на фестивала не му допада особено, а няколко минути по-късно се появи и друг с брилянтната идея за ново име. Уважавайки креативното мислене на Галахър, организаторите промениха името на официалния им канал в Туитър и така ParkLife наистина се превърна в ParkAlife. Бреййййй, Лиъм Галахър да си. Искаш нещо и щрак, получаваш го.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *