Liam Gallagher с нова дата на издаване на албума MTV Unplugged

Liam Gallagher с нова дата на издаване на албума MTV Unplugged
Датата на издаване на албума на живо от Liam Gallagher MTV Unplugged се мести за 12 юни

Миналото лято Liam Gallagher се присъедини към списъка на великите изпълнители (Paul McCartneyPage and PlantNirvana и много други), които заснеха престижни MTV Unplugged сесии. Пропуснал сесията на Oasis през 1996 г., заради боледуване, шоуто в Hull’s City Hall показва как Liam завършва недовършена работа изцяло според неговите усовия.

Liam коментира:

“Беше чест да свиря за легендарното предаване ‘MTV Unplugged’. Беше прелестно изживяване и хората в Hull бяха невероятни и звучаха фантастично. Надявам се да се насладите на записа. LG x”

Наелектризиращата атмосфера на шоуто е очевидна от самото начало с феноменалната реакция, когато Liam се качва на сцената с ‘Wall of Glass’. Материали от соло кариерата на Liam като любимия му ‘Once’ и веселия ‘Now That I’ve Found You’ резонират в акустичния формат, с блестящите му вокали, успоредно с трио от беквокалисти и струнни аранжименти, изпълнени от 24-членния Urban Soul Orchestra. „Разсъблечен” от силата на студийния си запис, ‘Gone’  се откроява, като разкрива новооткрита експлозивна динамика и емоционална кинематична атмосфера.

Китаристът на OasisBonehead, се присъедини в изпълненията на ‘Some Might Say’‘Stand By Me’‘Cast No Shadow’ и в първото изпълнение на живо от Liam на бонус трака на ‘Definitely Maybe’, ‘Sad Song’. Шоуто приключва с възторжено одобрение от тълпата на вълнуващата версия на класическата ‘Champagne Supernova’.

MTV Unplugged траклист:

  1. ‘Wall Of Glass’
  2. ‘Some Might Say’
  3. ‘Now That I Found You’
  4. ‘One of Us’
  5. ‘Stand By Me’
  6. ‘Sad Song’
  7. ‘Cast No Shadow’
  8. ‘Once’
  9. ‘Gone’
  10. ‘Champagne Supernova’

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *