Liam Gallagher смята, че събиране на Oasis е възможно за Glastonbury 2021

Liam Gallagher смята, че събиране на Oasis е възможно за Glastonbury 2021
Liam Gallagher мисли, че Oasis е възможно да се съберат за Glastonbury 2021

Иконите от Манчестър се разделиха през 2009 г. заради нарастване на напрежението по между им. Самата раздяла се случи минути преди да излязат на сцената на фестивала Rock en Seine в Париж като се наложи отмяна на концерта им.

Скорошно изказване на Лиам в Twitter обаче връща надеждите на феновете да видят Oasis отново на живо.

Gallagher, който наскоро завърши своето австралийско турне ‘Why Me? Why Not’ бе попитан в Twitter:

„LG, как ти звучи заглавието: Оазис се събират отново за едно шоу по случай 50-годишнината на фестивала в Гластънбъри през 2020 г.? Какво мислиш?.”

На което той отговори:

“Рано е да се каже. Малкия приятел заплаши да си вземе една година почивка, което аз горещо му препоръчвам. Като смятам, че след дълбок размисъл ще се вразуми и ще сме на линия за догодина. Не мислите ли…”

Обръщението “малкия приятел” Лиъм използва за брат си Ноел, който наскоро обяви, че смята да си вземе почивка през следващата година.

“Освен за странната дата на фестивала през следващото лято мисля да си взема почивка през цялата 2020 г. Просто имам нужда да се махна от всичкото това за малко. Така че не мисля, че ще започна сериозно да работя по албум преди 2021 г.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *